Чудили ли сте се как да грабнете мъжкото внимание? Когато

...
Чудили ли сте се как да грабнете мъжкото внимание? Когато
Коментари Харесай

8 трика да грабнете мъжкото внимание

Чудили ли сте се по какъв начин да грабнете мъжкото внимание? Когато имате интерес към някой мъж, само че той не ви вижда, би трябвало да действате. Така няма да съжалявате, че сте пропуснали късмет да опитате да откриете любовта, в случай че това е, което желаете. Понякога любовта се нуждае от леко бутане, с цел да може нечии очи да бъдат отворени и то точно към вас, в случай че това е желанието ви.

Жените имат мощни оръжия, които могат да употребяват за ориентиране на мъжкото внимание. Само би трябвало да знаете по какъв начин да действате по този начин, че да не изглеждате нито прекомерно нападателно, нито прекомерно обезверени за мъжко внимание.

Използвайте тези няколко женски трика, с цел да грабнете мъжкото внимание, което сте си набелязали.

 infomax-logo-50-15-HW  

8 трика да грабнете мъжкото внимание

1.Съчетайте усмивка със зрителен контакт

 мъжкото внимание 8 трика да грабнете мъжкото внимание фотография: pinterest

Не е задоволително просто да се усмихвате или просто да го гледате – съчетайте двете си оръжия. Покажете му, че сте заинтересувани от него. Нека усети това през погледа ви. Усмивката, съчетана със зрителен контакт има доста по-плътно обръщение, в сравнение с всеки от тези похвати поотделно. Така ще грабнете мъжкото внимание.

2.Смейте се и се закачайте

Стара, само че доста ефикасна техника за първокласен флирт е точно заниманието. Отпуснете се, а с ведрото си държание ще отпуснете и него. Мъжете биват мощно привлечени от положителни дами, способни да се радват на живота. Жени, които не са потиснати от предубеждения и изкуствени пози постоянно са по-привлекателни за мъжете. Смейте се и се закачайте и по този начин ще спечелите мъжкото внимание.

3.Прическа, грим

 мъжкото внимание 8 трика да грабнете мъжкото внимание

За разлика от облеклата в грима и прическата ви не би трябвало да има нищо блестящо. Мъжете очевидно се боят от изненадата когато след душ рисуваната хубавица се трансформира в Баба Яга. Гримът ви би трябвало да е по този начин неосезаем, че всички да се кълнат, че просто по този начин си изглеждате. Точно по този начин неосезаем би трябвало да е и парфюмът ви. Мъжът би трябвало да мисли, че това е вашият личен мирис, че просто по този начин си миришете.

Не прекалявайте, в случай че сътрудникът ви няма хронична хрема. На дългите разпуснати коси мъжът реагира безотказно. Какво да се прави, несъмнено още помни праисторическата пещера когато дамата с дългите коси го е чакала до огъня. Погрижете се да изглеждате стилно с прическа и грим и по този начин ще приковете мъжкото внимание.

4.Хапете устните си

Много проучвания демонстрират, че устните са едни от първите елементи на тялото, които мъжете виждат, изключително в случай че сте нанесли алено червило върху тях. Хапането на устните му е доста привлекателен ход, който безспорно ще притегли вниманието му. Това е доста уязвим и обаятелен трик по едно и също време, с който ще спечелите мъжкото внимание.

5.Носете високи токчета и ходете решително

 мъжкото внимание 8 трика да грабнете мъжкото внимание фотография: pinterest

Някои дами не желаят да носят високи токчета, до момента в който други не могат да си показват деня без тях. Мъжете обаче обожават, когато дамите вървят решително на високи токчета, тъй че си коства да се жертвате от време на време. С високи точкета и самонадеяност ще спечелите мъжкото внимание.

6.Забравете за телефона

Където и да сте дружно, не се опитвайте да отговаряте неотложно на всеки смс, имейл или телефонно позвъняване. Разбира се, в случай че е незабавно, може, само че другояче се концентрирайте напълно върху вашия мъж. Забравете за телефона и по този начин ще спечелите мъжкото внимание.

7.Ако той е сложен, бъдете и вие

Мъжете, които попадат в тази категория, нормално нямат проблеми с флирта и в действителност евентуално има доста дами, които се пробват да ги съблазнят, а това им се коства скучно и безинтересно. Ако обаче виждат, че към тях има жена, която не се пробва да завоюва вниманието им, сигурно ще бъдат привлечени от нея.

Ето за какво го затруднете и не му показвайте, че сте следващото момиче, което се пробва да го завоюва. Трудните мъже харесват дами с характерност, които наподобява нямат нищо срещу да вървят против вятъра. Стремете се да бъдете разнообразни от останалите и ще спечелите мъжкото внимание.

8.Бъдете загадъчни и разнообразни

 мъжкото внимание 8 трика да грабнете мъжкото внимание фотография: pinterest

Мъжете, които са сложни за завземане, нормално са привлечени от дами, които не разкриват целия си свят незабавно, а по-скоро им демонстрират лека-полека какви са. Тоест, колкото по-дълго съумеете да запазите мистерията, толкоз по-голям ще бъде ползата към вас.

За да бъдете мистериозни пред мъжа, който харесвате, би трябвало да се опитате да не разкривате всичко за живота си още първоначално, а по-скоро да го оставите да желае да знае повече неща за вас. Това обаче не значи, че би трябвало да бъдете някой различен, а да давате на порции от себе си. Така ще спечелите мъжкото внимание.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР