Chrysler обяви, че не по-късно от края на тази година,

...
Chrysler обяви, че не по-късно от края на тази година,
Коментари Харесай

Краят на легендата Chrysler 300C

Chrysler разгласи, че не по-късно от края на тази година, компанията ще прекрати производството на един от най-разпознаваемите модели в цялата си история- 300.

Последните бройки на Chrysler 300C ще бъдат съединени в завода на компанията в Брамптън, Онтарио, където към този момент е била създадена последната численост на модела с 6.4-литров мотор HEMI.

" Марката Chrysler е горда да уважи наследството на Chrysler 300C като същинска автомобилна икона, една от истинските мускулести коли, представящи смелия американски разкош ", споделя Крис Фюъл, изпълнителен шеф на Chrysler. " В момента, в който означаваме производството на последния 300C с HEMI задвижване с нашия екип в Брамптън, ние също по този начин сме разчувствани да работим дружно, защото марката Chrysler върви напред към стабилно напълно електрическо бъдеще като част от стратегическия проект на Stellantis- Dare Forward 2030 ".

Последните бройки на 300C са от специфична лимитирана на 2000 бройки серия, всяка една от които с мотор с оптималната мощ от 485 конски сили, опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за 4.3 секунди, специфична спирачна система на експерта в региона Brembo, интензивно окачване, специфична черна кожена тапицерия и тематично цветово осъществяване на екстериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР