Чрез Лукойл се финансира войната, инициативата за отмяна на лиценза

...
Чрез Лукойл се финансира войната, инициативата за отмяна на лиценза
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Чрез Лукойл се финансира войната, това трябва да приключи

" Чрез Лукойл се финансира войната ", самодейността за анулация на лиценза е обща, изработихме я с ГЕРБ, Демократична България единствено се включиха да я поддържат, през днешния ден Политическа партия ме изненадаха, че била тяхна. 

Това съобщи в коридорите на Народното събрание Делян Пеевски от Движение за права и свободи. 

Малко по-рано през днешния ден Кирил Петков съобщи, че ще бъде импортирано предложение за преустановяване на концесията на пристанище " Росенец ".

" Тази заран внасяме предложение да вкараме назад контрола на българската страна в пристанище " Росенец ". Нашето предложение ще приключи концесията на пристанището, която беше увеличена от служебния кабинет с 24 години без претекстове ", уточни Петков.

" Даваме на министъра едноседмичен период откакто се одобри от Народното събрание, Росенец да бъде лишен от " Лукойл " и да завърши безконтролната врата на вноса и износа на горива ", изясни Пеевски. 

По думите му предлагането ще бъде импортирано през днешния ден и ще бъде подписано от " всички ".

Решението да се предложи прекратяването на концесията на пристанището " Росенец " е било взето през вчерашния ден на среща сред водачите на ГЕРБ и ПП-ДБ, като на нея са участвали и хората на Движение за права и свободи Йордан Цонев и Делян Пеевски. Това разказа малко по-рано водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР