Задържан е бил мъж, след като шестима души са били

...
Задържан е бил мъж, след като шестима души са били
Коментари Харесай

Мъж намушка с нож 6 души в киносалон и в ресторант Макдоналдс в Масачузетс

Задържан е бил мъж, откакто шестима души са били намушкани с нож при обособени набези, които може да са свързани, заяви полицията в Масачузетс, съобщи Асошиейтед прес.

Полицията заяви, че в събота по здрач мъжът се появил в Брейнтри, южно от Бостън и влезнал в един от киносалоните, без да заплати.

Момичетата на възраст от 9 до 17 години са били в киното. Мъжът, без да е предизвикан, ненадейно ги нападнал " без да каже нищо и без никакво предизвестие ", след което избягал, се споделя в известие на полицейското ръководство в Брейнтри. Четирите жертви са получили пострадвания, които не са животозастрашаващи, и са откарани в лечебни заведения.

Видеозаписът посочил автомобила и регистрационния номер на мъжа и информацията била предадена на органите на реда, оповестиха от полицията.

По-късно автомобил, отговарящ на това изложение, е бил забелязан в Плимут, на към 50 км южно от Брейнтри. Полицията заяви, че колата е напуснала ресторант " Макдоналдс ", където бяха открити намушкани с нож 21-годишна жена и 29-годишен мъж. И двамата са откарани в лечебни заведения с пострадвания.

Щатската полиция разкрила автомобила на 30-тина километра южно, в Сандвич, и се пробвала да го спре, само че той не спрял и по-късно аварирал.

Шофьорът е бил арестуван скоро по-късно и му е била оказана здравна помощ в болница. Името му не се оповестява.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР