Човешкото тяло е добре смазана машина. Системите в него са

...
Човешкото тяло е добре смазана машина. Системите в него са
Коментари Харесай

Неподозираните способности на човешкото тяло

Човешкото тяло е добре смазана машина. Системите в него са толкоз добре координирани между тях, че граничат с гениалността, написа. Документалната поредност „ Знаеш ли по какъв начин? ” по канал „ Da Vinci ”, който е част от , разкрива любопитни секрети, за които евентуално не сте и подозирали, или най-малко не сте се замисляли. В един от епизодите науката разкрива неподозираните качества на човешкия организъм.

Гмуркачите могат да задържат дъха си рекордно време. Можем даже да упражняваме белите си дробове. Световният рекордьор по задържане на мирис е 44-годишен мъж. Рекордът е от 2009 година Стефан Мивзут може да се гмурка на дълбочина от 150 м – с 30 м повече от втория етаж на Айфеловата кула. Той е издържал без въздух 11 минути и 35 секунди.

Някои хора, практикуващи йога, могат да движат стомасите и червата си. Упражнението оказва помощ да масажираме вътрешните си органи и е доста потребно за здравето. Какво се случва в телата им и по какъв начин е допустимо това? Йогата съчетава вярно дишане и еластичност.

Ултрамаратонците заобикалят десетки километри в рискови условия. Натали Моклер е 46-годишна здравна сестра. Тя обаче е международен първенец по тичане – обиколила е връх Мон Блан за 25 часа с 15-минутна отмора за вода и тоалетна. С вървене това лишава към седмица. Натали споделя, че не е упражнявала като млада, а гения си разкрила инцидентно на 40-годишна възраст.

Оказва се, че единственото, което се изисква, с цел да реализираме висоти и върхове, са воля и тренировки.

Супер развлечение и безвредна среда за деца EON Kids:

EON за деца – част от , е занимателна и безвредна цифрова среда, която децата елементарно ръководят сами. Телевизионните канали и наличие са особено подбрани за деца. Можете да създадете EON профил на вашето дете съгласно неговата възраст, платформата дава възможност и за основаване на голям брой детски профили със занимателна картинка за аватар. С EON TV детето ви ще се наслаждения на определено наличие на всички устройства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР