Човешкото страдание и безбройните трагедии в Украйна са вледеняващ урок

...
Човешкото страдание и безбройните трагедии в Украйна са вледеняващ урок
Коментари Харесай

Nexo дарява общо $350,000 в помощ на украинския народ |

Човешкото страдалчество и безбройните нещастия в Украйна са вкаменяващ урок за това какъв брой уязвими сме всички ние. Драматичните събития, застигнали украинския народ, са увещание за голямата потребност от съпричастност и взаимопомощ. Това се споделя пресъобщение от екипът на Nexo в България. От компанията сматат за собствен човешки дълг предприемането на съответни дейности в поддръжка на украинските бежанци – дами, деца и фамилии – намерили леговище в страната ни, както и да поддържат засегнатите, избрали да останат на територията на Украйна.

Nexo подарява $350,000 или 620,000 лева в помощ на пострадалите в три съществени посоки:

1. Хуманитарна помощ за Украйна –$135,000
2. Подпомагане на украински бежанци в България – $140,000
3. Подкрепа за дами и деца, украински бежанци в България – $75,000

Nexo избира да работи с редица локални организации, интензивно ангажирани с обезпечаването на филантропична, здравна, правна и обществена помощ, жизненонеобходими доставки на храна и чиста питейна вода, даване на незабавен заслон на нуждаещите се, отбрана на деца и уязвими групи, както и съдействие за безвредното прекосяване на украински жители през границата.

Осигурената финансова поддръжка ще подкрепи и начинания за създаване на центрове за целодневна грижа за деца на украинските бежанци, за подсигуряване на просветителни запаси и поддръжка за майки с деца с увреждания или компликации в развиването.
-  Хуманитарна помощ за Украйна:
- Първоначално подаяние от $100,000
- Последващо подаяние от $35,000 към Сдружение „ Мати Украйна ”

- Подпомагане на украински бежанци на територията на България:
- Дарение в размер от $140,000 към BG4UA

- Дълготрайна поддръжка на майки на деца с увреждания или компликации в развиването, украински бежанци на територията на България:-

Дарение в размер от $50,000 към Фондация “За Нашите Деца ”

- Подкрепа за дами и деца, украински бежанци, на територията на България:
- Дарение в размер от $25,000 към Български фонд за дамите

Благодарение на дейната едномесечна акция на Nexo, потребителите и екипа на компанията, направиха дарения до общата сума от $350,000 към формалните Bitcoin, Ethereum, Tether и Polkadot адреси, предоставени от държавното управление на Украйна.

Екипът на Nexo има вяра, че с тези дейности ще въодушеви допустимо най-широк кръг компании и персони да подкрепят засегнатите в Украйна по метод и в размер, съгласно своите благоприятни условия.

Nexo е една от водещите институции за ръководство на цифрови активи в света. Мисията на компанията е да даде цялостен набор от финансови услуги с изгодите от криптовалутите посредством услуга за продан с 300+ пазарни двойки.  Nexo ръководи $12 милиарда активи за над 4,000,000 консуматори в 200+ юрисдикции и е обработила повече от $75 милиарда от своето учредяване през 2018 г.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР