Човекът-полиглот, човекът конгрaчулейшънс, човекът, който най-много прилича на Бай Ганьо

...
Човекът-полиглот, човекът конгрaчулейшънс, човекът, който най-много прилича на Бай Ганьо
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Днес беше потвърдена тройната коалиция, Бай Ганьо оглави външната комисия

" Човекът-полиглот, индивидът " конгрaчулейшънс ", индивидът, който най-вече наподобява на Бай Ганьо в цялата политическа история на България, този човек е... неговото име е... Бойко Борисов. Този човек оглавява Комисията по външна политика. Това е толкоз разумно и толкоз срамно, само че е реалност. И той беше определен с гласовете на харвардските ученици, негови предходни съперници и настоящи сътрудници, белите якички на корупцията - Продължаваме промяната и Демократична България. Сделката е толкоз очевидна ", декларира Трифонов и продължава:

" Приятелят на истината, индивидът с двойното поданство, нашата горделивост пред европейските ни сътрудници, и той е... неговото име е... Кирил Петков. Той пък беше определен за ръководител на Комисията по въпросите на Европейския съюз ".

Според водача на Има Такъв Народ новите шефове на комисиите били определени като брак по сметка - " младите се обичат, макар че един от младите е остарял, кумува Делян Пеевски, Европа се радва и танцува ".

По думите на Трифонов има двоен стандарт по отношение на това кой от кого е получил поддръжка за сформиране на кабинет.

" Хайде да си представим, че когато ние спечелихме изборите и бяхме създали държавно управление дружно с ГЕРБ-СДС, подкрепено от Движение за права и свободи, какво щеше да стане? Какво щеше да се изсипе против мен? Какво щяха да приказват медиите от заран до вечер? Как щяха да се държат водещите публицисти и какво щяха да пишат уеб страниците? Така е. Така стоят нещата. Но пък всеки има право да избере по какъв начин да се държи и по какъв начин да живее. В последна сметка живеем в демократична система и крайната дума имат хората - най-големият съдник. Народът, суверенът - той взема решение. И в случай че хората харесват младоженците и кумовете и този брак по сметка, ще следим един забавен взаимен фамилен живот. А в случай че хората решат друго, разводът е неминуем. Само едно нещо не разбрах - кой от младоженците е булката? ", приключва поста си в обществената мрежа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.



Малко по-рано на съвещание в Народно събрание Бойко Борисов беше определен да оглави външната комисия с конституционно болшинство - 161 " за ". Негови заместници станаха Екатерина Захариева, Даниел Лорер и Филиз Хюсменова.

От залата обаче отсъстваше опозицията, защото депутатите на Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и " Възраждане " напуснаха съвещанието в символ на митинг против групите на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, които, по обвиняванията им, са си разпределили авансово комисиите.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков беше определен за ръководител на комисията по европейските въпроси. Второто председателско място беше за Демократична България, които оглавиха комисията по осведомителни технологии в лицето на някогашния министър Божидар Божанов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР