Човекът, който организира погребението на Елизабет II, бе лишен от

...
Човекът, който организира погребението на Елизабет II, бе лишен от
Коментари Харесай

Организаторът на погребението на Елизабет II остана без шофьорска книжка


Човекът, който провежда погребението на Елизабет II, бе лишен от правоуправление на автомобил за 6 месеца, макар настояването му, че има потребност от шофьорската си брошура, с цел да провежда коронацията на крал Чарлз III.
Всичко по тематиката: Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 167
Едуард Фитцалан-Хауърд, 18-ти Херцог на Норфолк, е бил засечен да употребява мобилния си телефон в Югозападен Лондон през април. Той е бил спрян от полицията в BMW-то си, откакто минал на алено, до момента в който употребявал телефона си. Той призна за нарушаването, само че се надяваше да избегне възбраната, поради " изключителните условия, които произтичат от работата му ", както се обоснова, написа БНР.

Прокурорът Джонатан Брайън съобщи, че благородникът към този момент е имал отнети 9 точки за нарушавания, в това число превишена скорост, и след отнемането на още три би трябвало да му бъде отнета книжката.

Фитцалан-Хауърд обаче, който е член на Камарата на лордовете, счита да апелира решението. Херцогът в действителност е най-високопоставената фигура във Англия, занимаващ се с организирането на най-големите държавни събития, като откриването на Народното събрание, да вземем за пример.

Той беше основният уредник на погребението на кралицата, след което бе претрупан да провежда и коронацията на краля, която се чака да бъде идната година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР