Човек тормози цял блок с около 80 семейства в столичния

...
Човек тормози цял блок с около 80 семейства в столичния
Коментари Харесай

Столичанин тормози 80 семейства, като им пари асансьорите

Човек тормози цялостен блок с към 80 фамилии в столичния квартал " Обеля ". Той насочва закани, закани за разпра, а предходната нощ той запалил двата асансьора в блока. 



Всичко стартира преди към два месеца, когато някой стартира да гори копчетата на асансьорите. Никой не обърна внимание. След това обаче съседи започнаха да описват, че намират в асансьорите запалени салфетки, някакви други запалени отпадъци. Обърнахме съществено внимание чак, когато една нощ в нашата фейсбук група някой от съседите съобщи, че е извънредно време да сложим камери, описа пред Нова тв Нина Лачева.

В момента, в който бяха сложени камерите, само че още без да са свързани, очевидно индивидът, който е решил да свърши нещо, възпламени таблата на операторите, които ни обслужват, добави тя.



На 3 март следобяд се прибирхме със фамилията. И щом затворихме вратата, чухме нещо като гърмеж. Не се уплахих, само че се оказа, че съседи са видели асансьора да гори. То е станало доста бързо. Т.е. незабавно откакто ние сме слезли от асансьора. Съседите са разрушили стъклото на асансьора, с цел да могат да го спрат, тъй като той е бил разпален и се е движил на затворена врата, коментира Светослава Василева от блока. 

Никой обаче няма визия кой е съседът, който пали асансьорите. Но хората са уверени, че е някой измежду тях, тъй като блокът нощем е заключен. Вторият палеж е станал късно вечерта, описват съседите. 

При втория палеж хората видели в пламналия асансьор горяща бутилка със запалителна течност на Зипо. 

Работа на полицията е да се откри тъкмо кой прави палежите, считат те. 

Два пъти към този момент са идвали от пожарната, а с тях и проверяващи служители на реда, с цел да създадат описи. Тогава един от съседите е желал да звънне на вратата на мъж, който е бил забелязван по коридорите по време на палежите. Човекът обаче показал експанзия и заплашил, че ще излезе на открито с нож. Полицаите го арестуват, само че на другия ден го пускат на независимост, описват още хората. 

Ние желаеме да спре този тормоз, виновният да се накаже. Децата към този момент се опасяват да употребяват асансьорите. Ние няма къде да отидем, тук живеем, разясняват хората. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР