Човек си избира приятелите, но не и тези на партньора

...
Човек си избира приятелите, но не и тези на партньора
Коментари Харесай

6 неща, които да направите, ако приятелите му имат лошо влияние

Човек си избира приятелите, само че не и тези на колегата му, а за жалост, от време на време те може да имат неприятно въздействие върху него или върху връзката ви. Ситуацията е доста деликатна, по тази причина би трябвало да методите деликатно. От една страна би трябвало да вземете ограничения, а от друга – да внимавате намесата ви да не утежни нещата с индивида до вас и той да заеме позицията на приятелите си.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето няколко неща, които можете да извършите, в случай че приятелите му имат неприятно въздействие върху него:

Опознайте ги по-добре

Едва ли някой не знае приказката за това какъв брой близо би трябвало да държим враговете си. Преди всичко друго обаче преценете дали те в действителност са такива и имат ли те толкоз неприятно въздействие, колкото си мислите. Възможно е да има моменти, в които да обвинявате някого без да има действителна причина за това. Опитайте се да ги опознаете, с цел да разберете по-добре държанието им. Може за всичко да има причина и вие да сте видели единствено едната страна на монетата, тъй че дайте им късмет, преди да ги съдите.

 неприятно въздействие 6 неща, които да извършите, в случай че приятелите му имат неприятно въздействие

Срещайте се с нови хора

Ако към този момент сте минали първата стъпка и сте изцяло сигурни, че приятелите му имат неприятно въздействие върху него, време е да действате. Опитайте се последователно да го запознавате с нови хора, с които той да прекарва времето си. В най-хубавия случай това ще са ваши другари, които към този момент познавате или хора, с които може да мислите, че той ще има общи ползи. Идеята е последователно да го откъснете от хората, които имат неприятно въздействие върху него. И тук не приказваме за ваши прищявки, а за в действителност съществени проблеми, които неговите приятели може да му донесат.

Разбира се, в последна сметка от него зависи дали ще се среща с нови или със остарели лица, само че в случай че има съществени планове към теб и цени връзката ви, няма да има проблем да опита нови неща.

Бъдете ясни в терзанията си

Понякога единственото, което би трябвало да извършите, е просто да бъдете открити и директни с половинката си. Кажете му за терзанията, които имате, че приятелите му оказват неприятно въздействие. Ако той държи на вас, тогава ще оцени мнението ви и ще разбере, че ви е грижа за него толкоз доста, другояче не бихте отделили време да поддържате връзка и да се изразявате.

Ключовото тук е да внимавате по какъв метод тъкмо ще му споделите за терзанията си. Важно е да внимавате да не влизате в ролята на негова майка или учителка, започвайки да го поучавате. Дръжте се като равни с него, каквито сте, с цел да постигнете стремежи резултат.

Насърчавайте позитивните действия

Предложете действия, които вие, гаджето ви и неговите другари можете да вършиме дружно, които са позитивни и здравословни. Това може да бъде всичко – от колективен пешеходен поход до доброволческа активност.

Това е тънък метод да изместите динамичността от евентуално неприятно въздействие към по-конструктивно такова. Освен това това е късмет за вас да се сближите с неговия кръг в друга конюнктура, което може да ви помогне да измененията гледната си точка за тях.

 неприятно въздействие 6 неща, които да извършите, в случай че приятелите му имат неприятно въздействие

Организирайте двойни срещи

Организирайте двойни срещи с други двойки. Това вкарва нови хора в обществения микс и може да отслаби това неприятно въздействие на неговите другари.

Това е лицемерен, само че ефикасен метод да разширите обществения кръг на приятеля си и внимателно да му покажете какви другарства могат да бъдат по-обогатяващи и за двама ви.

Положително укрепване

Всеки път, когато гаджето ви вземе решение, което е в прорез с въздействието на неприятните му другари, не забравяйте да го признаете и похвалите.

Подкрепянето на положителните му избори му оказва помощ да разбере, че е скъпо да се пази от отрицателното въздействие. Това е като да му дадете пет пари за това, че е избрал по-здравословния път.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР