Човечеството може да се гордее с новия американски космически пилотиран

...
Човечеството може да се гордее с новия американски космически пилотиран
Коментари Харесай

Илон Мъск: Това бе първата стъпка на човечеството по пътя към Марс

" Човечеството може да се гордее с новия американски галактически пилотиран транспортен съд " Дракон " след старта му към Международната галактическа станция ".

Това сподели Илон Мъск, чиято и компания " Спейс екс ", конструирала пилотираната капсула. С новия уред полетяха астронавтите Дъглас Хърли и Робърт Бенкен.
Исторически миг: Частна ракета с хора на борда излетя към Космоса „ Спейс Екс “ и НАСА с първи пилотиран полет към МКС от Съединени американски щати от близо десетилетие
" Този транспортен съд е изработен от хората и човечеството може да се гордее с това достижение. Безусловно този старт ще откри мощен отзив у всички хора, които носят душа на откривател. Самият аз съм изпълнен със мощни страсти. Нашата задача в този момент е безвредно да върнем астронавтите на Земята и тези полети да се повторят още веднъж и още веднъж ", сподели Мъск.

Той посочи, че това е първата стъпка на човечеството по пътя към Марс: " Ние ще станем междупланетна цивилизация, само че за задачата са нужни колосални старания в региона на нововъведенията и технологиите ".

Ракета притежател " Фалкон 9 " с пилотирания транспортен съд " Дракон " сполучливо започва към МКС на 30 май в 22:22 часа българско време. Скачването с МКС се чака през днешния ден в 17:27 часа българско време.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР