Членовете на изпълнителния комитет на БФС се насочват към няколко

...
Членовете на изпълнителния комитет на БФС се насочват към няколко
Коментари Харесай

Настроенията в БФС били конгресът да е между февруари и май 2020 г.

Членовете на изпълнителния комитет на БФС се насочват към няколко разновидността за време на осъществяване на конгреса за избор на нов президент и ново управление. Очаква се той да се организира сред февруари и май 2020 година, съобщи вицепрезидентът на организацията Атанас Фурнаджиев.

" Има дебат в изпълкома за по кое време да се насрочи. Лично моето мнение за насрочване на конгрес е допустимо най-скоро - февруари. Тъй като следва значима подготовка за националния тим, имаме безусловно действителни шансове да се класираме за европейско състезание. Три са настроенията в изпълкома - една част сме за февруари, втора част за април и трета - за май ", сподели Фурнаджиев пред Българска национална телевизия.

В момента различен от вицепрезидентите - Йордан Лечков, оспорва вписването на Михаил Касабов като президент след оставката на Борислав Михайлов. Темата ще бъде разисквана на съвещание на изпълнителния комитет в четвъртък.

" Нямам любимец. Аз съм споделил на какви условия съгласно мен би трябвало да дава отговор наследникът на Борислав Михайлов и това са - да има опит като административен началник, наложително да владее езици и да има интернационален опит ", съобщи Фурнаджиев.

" Ние сме несъмнено единствената страна в Европа, която избира президент с толкоз доста клубове и по толкоз комплициран метод, тъй като организирането на един подобен конгрес не е елементарно и не е просто. Но това е уставът на организацията ", добави той.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Скандалът след мача България - Англия (74)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР