Членовете на екипажа на похитения от хутите кораб Galaxy Leader

...
Членовете на екипажа на похитения от хутите кораб Galaxy Leader
Коментари Харесай

Похитените от хутите моряци, сред които и българи, са получили „ограничен контакт“ със семействата си

Членовете на екипажа на похитения от хутите транспортен съд Galaxy Leader са получили позволение на „ стеснен контакт “ със фамилиите си, предава Ройтерс.

Снимка: Reuters

Капитанът на кораба и първият помощник-капитан на кораба са българи. 25-членният екипаж включва още моряци от Украйна, Филипините, Мексико и Румъния.

Висши военни на йеменските бунтовници се качиха на плавателния съд за ревизия

" Безопасността и благосъстоянието на членовете на екипажа остават значими приоритет както за притежателите, по този начин и за мениджърите и лимитираните контакти, които са позволени на членове на екипажа с техните фамилии, навеждат на мисълта, че с моряците се отнасят толкоз добре, колкото може да се чака при тези условия ", сподели в изказване записаният на остров Ман, който е английско притежание, притежател " Галакси маритайм " (Galaxy Maritime).

Преди дни американските военни съумяха да освободят транспортен съд с двама българи на борда след нахлуване на хутите

„ Задържаните 25 членове на екипажа нямат никаква връзка със сегашната обстановка в района. Нищо не може да се реализира с по-нататъшното им задържане “, акцентира компанията притежател на отвлечения транспортен съд, предава Българска телеграфна агенция.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР