Членовете на американските военноморски сили са едни от най-добре подготвените

...
Членовете на американските военноморски сили са едни от най-добре подготвените
Коментари Харесай

5 съвета от военноморските сили на САЩ за оцеляване в тежки ситуации

Членовете на американските военноморски сили са едни от най-добре квалифицираните хора в света, които могат да оцеляват при безусловно всевъзможни обстановки. 

Ситуациите, които ще видите по-долу са толкоз рискови, че вероятността да ви сполетят е минимална. Но пък постоянно е добре да сте готови за тях. Как се оправят американските тюлени с тях? Вижте в канала във vbox7:

1. Под вода и със завързани крака

Ако попаднете в обстановка, при която и ръцете, и краката ви са завързани, а в същото време потъвате под вода, вярната тактичност е да имитирате подскоци с тялото си. С повече изпитание ще достигнете до повърхността, където, с цел да се задържите, би трябвало да повторите придвижването, само че в водоравен тип.
               

A post shared by (@seasidegirl22) on Nov 7, 2019 at 3:11am PST

2. Намиране на вода в планината

Ако водата ви свърши, до момента в който сте на поход в планината, най-добре се спуснете по-ниско в региона, където вероятността да намерите чиста вода е голяма.
               

A post shared by (@petra_kozejova) on Nov 7, 2019 at 1:07am PST

3. При суматоха

Ако попаднете в обстановка на суматоха, без значение дали става въпрос за нещо в работа или пък за оцеляване в природата, би трябвало да се насилите и да мислите положително. Така нарастват възможностите ви да се организирате по-добре.-->
               

A post shared by (@elitephysioni) on Nov 7, 2019 at 3:00am PST

4. Ако се загубите в планината

Ако се загубите по време на преход, първо намерете някое поточе или вада. След това проследете течението ѝ, сигурно ще ви води до намерено и обитаемо място.
               

A post shared by (@goroholiczka) on Nov 6, 2019 at 11:00pm PST

5. При гърмеж

Ако покрай вас се случи гърмеж, гледайте да се приземите по стомах, като покриете главата си с ръце, а краката ги сгънете в коленете и кръстосате. Отворете устата си, с цел да предпазите дробовете си и тъпанчетата от взривната вълна.
               

A post shared by (@its_aa__two) on Nov 6, 2019 at 2:03pm PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР