“Членове на Изпълнителното бюро и депутати дойдохме в Харманли за

...
“Членове на Изпълнителното бюро и депутати дойдохме в Харманли за
Коментари Харесай

Нинова и депутати от БСП посетиха Харманли

“Членове на Изпълнителното бюро и депутати дойдохме в Харманли за среща и диалог с партийната ни организация. Беше оповестено, че тази организация има декларация за привикване на бърз конгрес и оставката ми. Дойдохме да ги чуем. Смятаме, че в разговор се търсят решения. ”

Това съобщи водачът на по време на визитата си в Харманли. На срещата участваха и заместник-председателите на парламентарната група на левицата Георги Свиленски, Христо Проданов и националният представител от региона Смиляна Нитова, оповестиха от пресцентъра на партията. 

“Уви, тези революционери се уплашиха и се скриха. Не откриха храброст да ни кажат в очите каква смяна желаят и по какъв начин да я реализираме. Затова пък пристигнаха социалисти, които показаха удивление, че има декларация за конгрес и оставки. Те не били питани, не са чули за такава и не са я приемали. Същото се получи и в Трявна, и в Габрово. Декларации има в жълтите медии, в организациите - не. Но разговаряхме със социалисти и жители в Харманли за инфлация, нарастване на приходите, цени на дървата и нашите оферти в Народното събрание за решение на техните проблеми. Хубава и потребна среща ”, сподели пред партийния актив още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР