Членове и активисти на ГЕРБ се събраха пред къщата на

...
Членове и активисти на ГЕРБ се събраха пред къщата на
Коментари Харесай

Георг Георгиев поведе активисти на ГЕРБ да бранят Борисов в Банкя


Членове и деятели на ГЕРБ се събраха пред къщата на Бойко Борисов в Банкя с тениски с неговия лик и надпис „ Аз имам вяра единствено на този човек “. Водеше ги водачът на младежката организация на ГЕРБ и народен представител Георг Георгиев. А цялата акция бе излъчено онлайн във Facebook пред профила на пиарът на партията Никола Николов.

От думите на Георгиев, те са там, с цел да предотвратят следващото посягане върху Борисов и дома му.

" Една година поносим тези хора да вършат каквото си желаят. Това обаче завърши и ние повече няма да го позволим ", закани се Георгиев.

Заедно с него в Банкя бяха депутати на ГЕРБ, членове и последователи, които се оповестиха „ изрично срещу следващия опит за провокация и разтягане на черни чували “ пред дома на Борисов.

„ Разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация с присъединяване на разпопения поп, една някогашна премиерка, хора които са известни със своето грозно и смело държание, които идват пред домовете на хората, тероризират и тормозят към този момент година наред. Тези същите хора би трябвало да знаят, че даже в ден като днешния, за примирение и ден в който всички би трябвало сме със фамилиите си, ние бързо се организирахме и сме тук ", задъхано описа Георгиев. И отсече:„ Този гнет и издевателства върху хората и техните деца няма да продължава “.

Не липсваха и закани, и закани: " Една година ги търпяхме, бяхме толерантни и ги търпяхме. От през днешния ден нататък същите тези би трябвало доста добре да знаят и да си дават сметка, че всякога, в който дръзнат да тероризират, те ще се сблъскат с това. Ако ответната реакция се усилва, то ще се усилваме и ние. И това, което те ще срещнат против себе, си няма да е експанзия, само че ще е задоволително явен и безапелационен отговор и повече нашата глава няма да бъде склонена ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР