Членът на сджужението Левски на левскарите Момчил Лазаров заяви, че

...
Членът на сджужението Левски на левскарите Момчил Лазаров заяви, че
Коментари Харесай

Момчил Лазаров: Не разбирам защо се насажда напрежение между феновете на Левски

Членът на сджужението " Левски на левскарите " Момчил Лазаров съобщи, че не може да си изясни за какво се насажда напрежение сред почитателите. Той приказва на конференция, проведена от председатяля на организацията Димитър Костадинов.

" Аз ще се хвана за част от думите на Митко. Това напрежение, което се насажда за проведените и неорганизираните последователи... Не разбирам защо се прави. Левскарите демонстрираха, че няма такова нещо. Вече прекалено много време се какъв брой сме единни.

Всички почитатели са проведени, тъй като всички, които поддържат Левски са обединени. Трябва да има някаква изясненост за какво се насажда това разцепление, в случай, че сме на крачка сме да поемем в вярната посока и да излезем от тази рецесия, в която попадна клуба.

Ще обърна внимание на думите на Сираков преди дни когато провежда акция за набиране на средства за Национална агенция за приходите. Имаше голям брой начинания по този мотив. Той не е подкрепял другите акции? Странно е, в случай, че в тях са взели участие и чиновници на клуба.

Необяснимо изявление, което всява напрежение и няма причина. Това би трябвало да завърши допустимо най бързо. Феновете демонстрират че поддържат по всевъзможен метод левски без значение, тъй като подаряват пари по вскякви способи, вървят на стадиона, без значение от часа на мача, метеорологичните условия и впрочем ", сподели Лазаров.
 Димитър Костадинов: Очевидно някой в Левски лъже, Стоилов да подава оставка или Сираков да се откаже от акциите си
Димитър Костадинов: Очевидно някой в Левски лъже, Стоилов да подава оставка или Сираков да се откаже от акциите си

Сдружение " Левски на левскарите " с публична позиция за свадите в Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР