Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков отново реши да

...
Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков отново реши да
Коментари Харесай

Лечков отново се заяде с Бербатов

Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков още веднъж реши да бъде сериозен към голмайстор №1 в историята на националния ни тим Димитър Бербатов. Двамата бяха в борба още до момента в който някогашният нападател на " Манчестър Юн ", " Тотнъм ", " Байерн " и т.н. бе деен футболист. Дори Лечков нерядко отправяше забележки към " трите коня " в националния отбор - Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров.

" Стига сте ме упреквали, че поради мен са си тръгнали Бербатов и Ивелин Попов! Защо поради мен?! Какво съм споделил?! След всеки мач съм давал мнението си за самия мач. Казвал съм това, което сте видели и вие. Трите коня не бяха ли водещите в националния тим?! Бяха, нали? Е, като са били, нали тъкмо те трябваше да поведат тима към победи, към класирания. Едно време нас не са ли ни подлагали на критика при крах?! Ще си разреша за първи път да разясня думи на Бербатов. Той нали сподели, че може да пристигна да ни оправи футбола. Е, хайде, потърсете го в този момент... Бербатов няма нужния опит. Боби Михайлов беше пет години вицепрезидент на Батето преди да стане президент. Това е доста значимо ", съобщи Лечков пред телевизия " 7/8 ".

Той беше безапелационен, че в националния тим няма мениджърски ползи. " Ще бъда внимателен и преди първия мач на Ясен Петров ще кажа дали в националния тим има мениджърски ползи. Ще видя листата с повиквателните и ще проучвам. Ето, споделям го. Досега не ми е направило усещане в националния тим да има мениджърски ползи и да се оказва напън върху треньора ", безапелационен бе Йордан Лечков.

Той не пропусна и друга своя обичана тематика - че членовете на Изпълкома на БФС и самият Борислав Михайлов не са подали оставки по подобаващ ред през октомври 2019 година Заради отстояването на позицията си, в това число и през съда, Лечков бе разжалван от вицепрезидент на футболния съюз до редови член на Изпълкома. Свален беше и от длъжността шеф на направление " Национални тимове ", като мястото му зае Емил Костадинов.

" Аз настоявам, че оставката на Боби е нелигитимно подадена и нелигитимно призната. Той още е президент на футболния съюз. Потърсете го и го питайте. Дали имаше напън, с цел да подаде оставка? Абсолютно! Аз също не съм подавал оставка, подписах се под присъствен протокол ", разяснява Лечков.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР