Членът на Изпълкома на Българския футболен съюз Петър Величков заяви

...
Членът на Изпълкома на Българския футболен съюз Петър Величков заяви
Коментари Харесай

Димитър Бербатов може да поеме управлението на БФС заедно с Петър Величков

Членът на Изпълкома на Българския футболен съюз Петър Величков съобщи на конференция, че българският футбол се нуждае от една извънредно тежка промяна. Величков удостовери че работи в екип с Димитър Бербатов и е допустимо да поемат ръководството на съюза, в случай че им бъде гласувано доверие.

" Ясно е и е казано, че ние с Бербатов работим в екип. Възможно е в тази настройка да поемем ръководството на БФС, в случай че ни бъда гласувано доверие, несъмнено. Идеята през днешния ден обаче не е да приказваме за това ", стартира той.

" За мен поколението на Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров би трябвало да поеме своята отговорност за ръководенето на българския футбол. На тях обаче би трябвало да им бъде помогнато. Не бива да ги оставяме сами, тогава вероятността да съумеят е по-малка. Те са съществени футболни персони с доста добра и ясна преценка за това по какъв начин би трябвало да действат нещата в Българския футболен съюз. БФС обаче е една организация, която има потребност от съществено административно ръководство, има потребност от една извънредно тежка промяна, която би трябвало да се направи и тъкмо там виждам аз своето място ", съобщи Величков. 

Той изрази вяра, че сътрудниците му ще демонстрират морал и ще дадат път на нови хора и бе безапелационен, че на българския футбол му би трябвало обединяване. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР