Член на изпълнителния съвет на Републиканската партия в окръг Лос

...
Член на изпълнителния съвет на Републиканската партия в окръг Лос
Коментари Харесай

ФБР арестува актьор от Лос Анджелис и представител на Републиканската партия за предполагаемо участие в бунта на 6 януари

Член на изпълнителния съвет на Републиканската партия в окръг Лос Анджелис беше задържан по обвинявания, свързани с влизане в Капитолия на Съединени американски щати по време на протеста на 6 януари 2021 година, съгласно вести и партийни чиновници.

Сиака Масакуои, първи заместник-председател на Републиканската партия на окръг Лос Анджелис, беше задържан в четвъртък от сътрудници на ФБР на летище в Лос Анджелис, заяви Red State, консервативна новинарска медия за който Massaquoi е колумнист. Съобщава се, че Масакуои се прибирал със брачната половинка си от Нешвил, където двойката участва на премиерата на новия филм на Daily Wire „ Lady Ballers “, спорна комедия, осмиваща транссексуални спортисти.

Масакуои беше арестуван по обвинявания в закононарушение, в това число нарушение на публичния ред, непочтено държание и фукане или демонстриране в постройка на Капитолия и той беше държан в пандиза за една нощ и освободен против гаранция от 1000 $ в петък, заяви Red State.

Говорител на Републиканската парт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР