Chivas Regal обяви старта на четвъртото издание на глобалния конкурс

...
Chivas Regal обяви старта на четвъртото издание на глобалния конкурс
Коментари Харесай

За поредна година Chivas дава 1 млн. долара за бизнес с кауза

" Chivas Regal " разгласи старта на четвъртото издание на световния конкурс за обществени бизнесмени - " Chivas Venture 2018 ".

От началото на плана през 2014 година до през днешния ден Chivas Regal поддържа идващото потомство започващи компании, които имат капацитет да внесат положителна смяна в живота на хората. До момента в състезанието са взели присъединяване над 6000 обществени бизнесмени от целия свят. Във финалният стадий на " Chivas Venture 2018 " фирмите ще се състезават за наградния фонд на обща стойност 1 млн. $.

Четвъртото издание на състезанието, който тази година ще се организира в България под мотото „ Успелите спят по-малко “, ще включи серия от вечерни събития - " Бизнес по мрачно ".

В рамките на тези срещи, които ще се проведат на 14 септември, 5 и 19 октомври в Sbar, младите български бизнесмени ще имат опция да се вдъхновят от опита на съумели български мениджъри, които са се посветили на идеята да създадат света по-добро място, без значение, че им се постанова да работят по-упорито от останалите и от време на време да жертват съня си, с цел да развият идеитe си в сполучливи бизнес инициативи.

За присъединяване в тазгодишното издание на " Chivas Venture 2018 " са поканени стартъпи от 29 страни на пет континента.

Всяка страна ще би трябвало да излъчи най-талантливите си млади бизнесмени, които да се конкурират на международната сцена. Победителите в националния кръг ще имат опция да се включат в бизнес акселераторска стратегия, последвана от три седмици онлайн гласоподаване, в което ще бъдат разпределени първите 200 000 щ. $ от наградния фонд. За четвърта поредна година публиката ще бъде тази, която с гласовете си ще разпредели финансирането към всички планове на първия стадий от състезанието.

На идващият стадий на състезанието Chivas Venture, който ще се организира през 2018 година, интернационално жури ще избере най-перспективните хрумвания, които употребяват силата на предприемачеството и нововъведенията, с цел да развият бизнес в помощ на доста хора и ще разпредели останалата част от наградния фонд.

През 2017 година финалът на Chivas Venture в Лос Анджелис събра петима финалисти, които опазиха своите хрумвания пред жури, в което взе присъединяване и актрисата Хали Бери - носителка на Оскар и прочут човеколюбец. Младите мениджъри показаха фирмите си пред влиятелна аудитория, включваща бизнес водачи, инфлуенсъри, както и холивудските звезди Хавиер Бардем, Джош Гад и Дон Чийдъл.

Компанията " Siam Organic ", чийто екип се е посветил на идеята за битката с бедността при дребните земеделци в Тайланд, завоюва финансиране в размер на 400 хиляди $, а останалата част от сумата беше разпределена сред финалистите в конкуренцията.

Всяка година участниците в състезанието " Chivas Venture " потвърждават, че светът може да е по-добро място за живеене и употребяват своите предприемачески умения, с цел да внесат позитивна смяна в него. Визията за бъдещето на финалистите от миналогодишни издания включва преработването на отпадъците и превръщането им в обзавеждане за дома и облекла, обезпечаване на достъп до чиста вода за цялото човечество, премахване на бедността и други.

Наградният фонд от 2 млн. щ. $ за първите две издания на състезанието е употребен за поддръжка на компании, които имат над 300 000 бенефициенти допълнително от 40 страни в целия свят.

„ Чрез годишния награден фонд от 1 млн. $ имаме опция да ускорим растежа на някой от най-важните бизнеси, имащи капацитет да основат по-добро бъдеще за идващите генерации “ - разяснява старта на четвъртото издание на състезанието Ричард Блек, световен бранд шеф на " Chivas Regal " – „ Това е нашето завещание – да използваме силата на преприемачеството за положителни дела и аз нямам самообладание да видя тазгодишните бизнес оферти, които в действителност могат да ни оказват помощ да оформим нашето групово бъдеще към по-добро. “

Допълнителна информация за състезанието " Chivas Venture " ще откриете тук. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР