Читателка на Plovdiv24.bg сигнализира с тревога, че трети ден няма

...
Читателка на Plovdiv24.bg сигнализира с тревога, че трети ден няма
Коментари Харесай

До края на деня водата в Кючука потича от чешмите

Читателка на Plovdiv24.bg алармира с паника, че трети ден няма вода в региона на ул. " Тарас Шевченко ". Ето какво ни написа:

" Свързвам се с Вас с вярата да се даде гласност на казуса. Смятам, че откакто живеем в XXI век е неприемливо да нямаме вода повече от 48 часа. 

Става въпрос за повреда на ВИК в региона на ул. " Даме Груев ", ул. " Тарас Шевченко ", ул. " Кукуш ", ул. " Гоце Делчев " и ул. " Григор Пърличев ". Над 48 часа нямаме вода. На 24-ти едвам течеше, а вечерта тотално спря. Информацията в уеб страницата на ВИК за премахване на повредата е “до премахване на повредата ". Какво значи това? Означава ли, че събота и неделя също ще се работи по казуса или ще си почиват, а ние, поданици с деца и възрастни хора, да се оправяме. Опитах се да се свържа с ВИК, само че от там отговор няма. Вярвам, че вие като медия може да получите повече отговори от колкото нас ".

Информацията за повредата е оповестена на уеб страницата на ВиК, а информация могат да дадат и диспечерите на сдружението, разяснява за Plovdiv24.bg  инж. Антон Гълъбов от ВиК - Пловдив. Все отново за нашата читателка той изясни:

" Аварията на водопровода на ул. " Тарас Шевченко " е от 24 август, само че водоподаването е спряно едвам през вчерашния ден на обяд. Установено е, че повредата е извънредно сериозна, така е гръмнало отклоняване на остарял етернитов тръбопровод Ф 250. Наложило да се направи изолираност и да се създаде нов фитинг. Частта към този момент е подготвена и до края на деня водата ще бъде пусната ".

Инж. Гълъбов успокои жителите, че в събота и неделя ще имат вода в чешмите си и не се постанова да се карат водоноски.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР