Читателите на Облакът Атлас“, Хилядите есени на Якоб де Зут“,

...
Читателите на Облакът Атлас“, Хилядите есени на Якоб де Зут“,
Коментари Харесай

И Мона Лиза слуша рокендрол, пише Дейвид Мичъл в „Утопия Авеню“

Читателите на „ Облакът Атлас “, „ Хилядите есени на Якоб де Зут “, „ Часовници от кости “ сигурно чакат с неспокойствие новата книга „ Утопия Авеню “ от , един от най-забележителните постмодерни гласове в литературата на XXI век.

„ Облакът Атлас “беше екранизирана и донесе за създателя номинация за влиятелната премия „ Букър “.

В „ Утопия Авеню “ ще намерят герои и връзки с доста предходни произведения на Мичъл, означи пред Радио София Темз Арабаджиева:

„ Въпреки че той е създател за интелектуалците, написа налично и вкусно. Всеки може да го чете. Историите му са простички, само че са основани на комплицирани взаимовръзки. “

Новата книга (която на следващия ден за пръв път ще се появи на ) споделя за една рок група от 60-те години, само че чиято история е разказана по нечуван до момента метод, без да се избяга от действителностите за тези среди - класациите, триумфи и провали, турнета… По своя път музикантите от „ Утопия Авеню “ срещат и именити реализатори като Дейвид Боуи, Ленард Коен, Джанис Джоплин, „ клуб 27 “, загатва се „ Пинк Флойд “ и доста други, трансформирали света с гения си.
Чуйте диалога за Мичъл и новата му книга на Лили Големинова с Темз Арабаджиева и Христо Блажев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР