Читател на Varna24.bg изпрати пореден сигнал за това, че сагата

...
Читател на Varna24.bg изпрати пореден сигнал за това, че сагата
Коментари Харесай

Читател: Сагата с бездомниците в клонове на банки във Варна продължава!

Читател на Varna24.bg изпрати следващ сигнал за това, че сагата с бездомниците, които употребяват банкови офиси за заслон, продължава. Публикуваме информацията, изпратена до медиятани, без редакторска интервенция: 

" Днес рано сутринта отидох да внеса парички тъй като имах да правя незабавен превод, за мое огромно удивление още веднъж открих клошар вътре. Хем този път вратата беше заключена, някакви ограничения са били взети, само че явно не задоволителни.

Клошарят този път е различен, очевидно информацията се предава сред тях и се редуват да спят там. Пак спеше до банкомата. Едвам съумях да употребявам АТМ-ма без да го стъпча.

Миризмата този път беше ДВОЙНО по-непоносима. Направо ми се насълзиха очите. Ако не вярвате, отидете сутринта и влезте - ще усетите миризмата на някаква разложена мърша, фекална материя, и урина.

Много мощно миришеше на фекални маси и урина, миризмата идваше от кошчетата в клона. Предполагам че бездомния завоевател се изхожда по огромна потребност в кошчетата на банковия клон, на топло, и там и уринира. 

21 век, Европейска страна, единствено в България! Това банков клон на най огромната българска банка да е трансфорат в котило на болести, напряко съм покъртен.

Закривам си сметката в банка ДСК! ", гласи сигналът, изпратен до медията ни, съпроводен със фотоси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР