Чисто нови министри без опит без меморандум си работиха девет

...
Чисто нови министри без опит без меморандум си работиха девет
Коментари Харесай

Ревизоро: Сливането на Митници и НАП е грешка

Чисто нови министри без опит без меморандум си работиха девет месеца и нищо не ги притесняваше. Сега за новите девет месеца желаят да разпишат и им е доста значимо, уточни той

ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще се прегърнат и няма да има избори.

Това сподели в „ На фокус с Лора Крумова ” по Нова телевизия някогашният министър на екологията и някогашен началник на митниците Емил Димитров-Ревизоро, цитира Епицентър.

„ Чисто нови министри без опит без меморандум си работиха девет месеца и нищо не ги притесняваше. Сега за новите девет месеца желаят да разпишат и им е доста значимо. Досега не ви ли беше значимо ”, сподели Ревизоро. По думите му „ целият проблем е, че ще дойдат пари от Европа и може да се окаже, че не тези, които са се борили за тях ще ги харчат и усвояват, а други ”.

„ Преди девет месеца ГЕРБ ни убедиха, че не би трябвало да има коалиция. Тогава Борисов даде цялата партия зестра, с цел да има един вицепремиер. Идеята беше, че след 9 месеца ще е тъкмо противоположното ”, сподели някогашният министър. По думите му без присъединяване на Движение за права и свободи този кабинет не би могъл да просъществува, а в този момент ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС се пробват „ да си вършат някакви техни игри ”.

Емил Димитров се разгласи срещу сливането на Агенция „ Митници ” и Национална агенция за приходите. Според него по този метод структурата става доста огромна и мъчно ще се ръководи, а в действителност нищо няма да се промени.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР