Чисто нов нощен влак, който ще мине по релсите из

...
Чисто нов нощен влак, който ще мине по релсите из
Коментари Харесай

Това лято туристите ще обикалят цяла Италия с нощен влак

Чисто нов нощен трен, който ще мине по релсите из цяла Италия, започва през месец юни. Услугата " Милано - Лече " е част от новата лятна стратегия на железопътния оператор Trenitalia.

Италия подвига летвата в железопътните завършения, въвеждайки нови ретро туристически направления, като този сред Рим и Доломитите. Влаковете към този момент се движат по него от няколко месеца. Но те надалеч не свършват дотук.

Trenitalia преди малко разгласи проекти си за някои нови услуги, които да започват през лятото. Най-забележителният е маршрута през уикенда, по който пътува през нощта. Той минава по дължината на целия " ботуш ", през някои от най-забележителните градове в Европа.

Пътешествието започва в 22:45 ч., локално време, от Милано, в северната част на страната. Влакът ще се отбие през Парма, Реджо Емилия, Модена, Болоня, Фоджа, Барлета, Бари, Монополи, Фазано, Остуни и Бриндизи, преди да дойде в Лече в 7:57 часа.

В другата посока, пасажерите потеглят от Лече в 21:05 и идват в Милано в 7:35 сутринта.

Изненадващото е, че цялата тази обиколка е на цена от 39 евро.

Trenitalia също разгласи връщането на влаковете по няколко други линии.

А за какво има толкоз доста услуги?

Е, съгласно изпълнителния шеф на Trenitalia, Стефано Куцила, броят на доволните клиенти и положителните мнения, са се покачили през последните няколко години. Вътрешното търсене на железопътни услуги, като изключим туристите, също нараства. Оттогава операторът е вложил доста в качественото обслужване.

" Влакът играе централна роля в живота на хората, освен като транспортно средство, само че и като място за поощряване и разпространяване на споделена просвета на здраве, приобщаване и резистентност. Опитът ни разрешава да предложим неповторим модел на съвършенство, с помощта на хилядите влакове и рейсове, които придвижват милиони хора всеки ден ", разяснява той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР