Чистка в екипа започва Слави Трифонов, твърдят негови приближени. Причина

...
Чистка в екипа започва Слави Трифонов, твърдят негови приближени. Причина
Коментари Харесай

Иде ли краят? Слави започна чиста в екипа, излъчва шоуто си от мизерна дупка


Чистка в екипа стартира Слави Трифонов, настояват негови доближени. Причина за това е, че шоуто на Дългия е завряно без аудитория в доста малко студио. По разбираеми аргументи там не могат да се съберат всички, които до момента се подвизаваха на сцената на шоуто, видя HotArena.

За 18-те години на екран Трифонов е имал едно от най-големите студия в нюзрума на медията. Преди дни управлението на малкия екран редуцира и оряза неколкократно мащаба на студиото на Трифонов и го оставида води в пространство, наподобяващо тясна стаичка, даже на мазе. Предаването бе намерено единствено от 2 балерини, защото по справедливи аргументи целият балет мъчно би се разкършил из еднометровото пространство, написа " България Днес ".

" Добър вечер, уважаеми фенове - стартира гологлавият. И продължи: - За страдание мъчно бих споделил добър вечер и на вас, скъпи посетители в студиото, тъй като нямам посетители. " Въпреки иронията, с която подходи към неуместната обстановка, Трифонов се окопити и с характерен дух стартира да разсъждава по настоящите тематики и събития, касаещи страната. Нетипично студиото не бе осветено с ярки прожектори , а с приглушени светлини. По този метод по-трудно се вижда дребният му размер.

Впечатление на доста меломани на Дългия е, че огромна част от популярния " Ку-ку бенд " също не присъстваше. На работа бяха единствено 4-ма оттях. " Така ще сме, ще работим на смени очевидно, тъй като не можем да се съберем всички ", опита да се майтапи Слави. Въпреки това тъгата и неудовлетвореността от смущаващо дребното му студио проличаха голям брой пъти.

Вечерта продължи със скечовете на Краси Радков, който не пропусна да се посмее на гърба на работодателя си. " А вие тук имате ли си тоалетна? ", стартира комикът. Трифонов откликна яростно: " Не, стискаме, тъй като нямаме тоалетна ". Дългия не пропусна да означи, че интимността в студиото се усеща повече от нормално. " Ако кихна, ще отнеса целия бенд, толкоз сме си близки и интимни ", разгласи шоуменът. След като сътрудниците му натъртиха, че употребява студиото на Петя Дикова, Трифонов очевидно раздразнителен предизвести, че ще стартира да уволнява, в случай че подигравките продължат.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР