Чистата кожа е цел, която много хора са готови да

...
Чистата кожа е цел, която много хора са готови да
Коментари Харесай

Жена чисти лицето си от акне с натурални продукти за 30 дни

Чистата кожа е цел, която доста хора са подготвени да реализират по всевъзможен метод, тъй като акнето и неравния цвят на кожата могат да усложнят живота ви. Скъпите медикаменти и козметични артикули, мъчителните процедури, строгите диети - би трябвало да се опита всичко в борбата с акнето.

Моделът Бриана Лопес съумява да излекува акнето си благодарение на здравословни артикули. Тя разгласява фотоси преди / след и споделя по какъв начин се грижи за кожата си. Не е изненадващо, че постът й бързо се популяризира в интеренет пространството. Според Бриана, положението на кожата се е подобрило доста за по-малко от месец.

Ние сме доста въодушевени от достижението на Бриана и желаеме да споделим с вас.

Преди и след

 Жена чисти лицето си от акне с натурални артикули за 30 дни Instagram

" Беше мъчно за мен, от време на време се заключвах в стаята си, тъй като не желаех да виждам никого, даже родителите ми ", споделя Бриана. Има неща, които са по-лоши, само че даже акнето може да направи живота ви нетърпим. Ето за какво Бриана реши да показа по какъв начин се оправя с кожните проблеми.

Метод за разчистване с масла

Първата стъпка от рутинната грижа за кожата е почистването. Бриана употребява масло от жожоба. Тя нанася маслото върху кожата си с масажиращи придвижвания и я избърсва с топла забрадка или се измива. Тя минава през тази процедура два пъти.

Нанасяне на маска за лице

След това ползва маска за лице. Бриана употребява 2 ч.л. мед, разбъркан с канела и куркума (1/2 ч.л. от всяка съставка). Прилага сместа на лицето си и я оставя за един час.

Тя от време на време употребява сярна маска или глинена маска, като и двете имат успокоителен резултат върху кожата. Бриана ползва всяка от тези маски (включително тази с меда) единствено в дните, когато възнамерява да носи грим.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР