Чистата арийска раса е в особен фокус на Нацистка Германия

...
Чистата арийска раса е в особен фокус на Нацистка Германия
Коментари Харесай

Жените, които раждаха в името на Хитлер

Чистата арийска раса е в необикновен фокус на Нацистка Германия преди и по време на Втората Световна война. Може би маниите на фюрера минават границите на рационалното, само че във времето на неговото ръководство е съумял да показва задоволително качества, с цел да се разреши да управлява страната по метода, по който я управлява няколко години. През 1936 година Германия има потребност от войска, откакто демографския срив идва с общителното подпомагане на Първата Световна война.

И по този начин потребността от човешки капитал, какъвто липсва, би трябвало да се случи в името на нацията. Има един доста сериозен проблем. Трябва мотиватор за това дело. Разбира се, някой би предложил Ева Браун, която умерено може да бъде образец за дамата до Хитлер, само че тук се стига до идеологическата задънена улица – Ева няма деца, затова какъв образец може да дава? Ето за какво се издига слоганът „ Да раждаме за Хитлер “. И доста девойки, които приключват гимназията, би трябвало да основат по-добрата раса. За задачата са изследвани още в учебно заведение и стават част от Хитлеровата юноша.

Такъв е казусът на Хилдегард Труц. Тя е определена за чиста жена и нейният брачен партньор ще бъде офицер от SS армията, с чиято помощ ще се изпълни фонтана на живота. В интервала 1933-1945 година проектът работи брилянтно и повече от 20 000 бебета на чистата раса се раждат. Историята на Хилдегард е много впечатляваща. Още от ранни години тя се увлича по харизматичния държател и както доста други, е подготвена да следва всяка команда сляпо. Веднага се включва в „ Bund Deutscher Madel “ – женската версия на младежта. Участва на всички срещи и сбирки на групата и е твърдо уверена, че младежите са извънредно скъпи за Германия.

 gettyimages-1137152893-594x594

Труц се издига бързо в ранговете и част от тези заслуги са в резултат на визията ѝ – сини очи и красива руса коса, която запълва съвършено модела на арийските черти. Освен това не пропуща опцията да се хвали със стройната си фигура, дългите крайници и тазът, който съгласно нея и лекарите, е основан за раждане. След завършването на учебно заведение единствената ѝ задача е да стартира да ражда. Много нейни другари я поддържат в заниманието ѝ оферират да даде рожба на Хитлер.

Освен това фюрерът финансирал сходни хрумвания и давал опция за развъждането на повече руси и синеоки бебета. Зелената светлина била дадена, а и подозираме, че доста офицери нямали нищо срещу да заплодят чистите и към момента непорочни немски ученички, освен това красивите такива. Преди това специалисти ревизират родословието на кандидатката и след позитивните проби и наложителната инспекция за наличието на еврейски корени, дамата получава свободата да избере един щастливец от офицерския клуб.

 gettyimages-556635821-594x594

Родилният дом

Понеже фамилията на Труц нямало да утвърди сходни маневри, младата дама побързала да измисли оправдание под формата на извънкласна активност. В деня на кандидатурата и запознаването с новия брачен партньор, тя е ескортирана до остарял замък в Бавария. Там с още 40 други девойки би трябвало да се отдаде на особено оркестрираната оргия… освен това в името на Хитлер. Средата е задоволително първокласна, оферират се общи стаи за занимания, игри, музикална стая, кино и даже библиотека. Храната също е особено готова и готвачите са се постарали да съберат някои от най-хубавите афродизиаци в менюто.

Нито една от родилките не трябвало да работи, имало задоволително чиновници в този миг. При идването всяка дама минава обширен обзор от лекар на SS и по-късно всички са свободни да търсят своя нов сътрудник. Интересен факт е, че всяка дама трябвало да подпише документ, с който се отхвърля от всички права – детето е благосъстоятелност на страната и ще бъде отгледано от други хора. След подписването на декларацията и даването на единодушието, дамите най-сетне са осведомени с евентуалните мъже за разплод.

 gettyimages-113494305-594x594

Според историята на Труц, всички били високи, мощни, със сини очи и руса коса. Следва в допълнение опознаване, което следва в стаята за занимания, кино салона и други приятни занимания. Дамите имат към седмица, с цел да изберат своя потенациален сътрудник. Нямат право обаче да употребяват имена, всеки мъж има своя цифра и по този метод се резервира цялостна анонимност. След избора си схваща в коя стая е, с цел да прекара вечерта с него.

И по този начин с изключение на осигоряването на хубав мъж, Труц споделя, че е била в възторг, че извършва директна заповед на Фюрера, около директните заповеди на офицера. Самата тя признава, че зад красивата визия се криел малко малоумен човек, само че това не можело да я спре да се отдалечи от концепцията. Законът претендирал да се прекарат най-малко три вечери с мъжа, а по-късно девойката би трябвало да се върне в спалното поделение при другите девойки. Труц схваща, че е бременна съвсем незабавно след настаняването ѝ в майчин дом. Подписва още документи, с които изяснява, че не желае да повреди детето си с упойки, както го вършат в западните страни.

 gettyimages-105211758-594x594

Прекарва към две седмици с него и по-късно детето е взето и изпратено в специфичен SS дом, където развиването му ще продължи, както и възпитаването благодарение на партията. Труц в никакъв случай повече не вижда детето си, както и татко му. През годините още веднъж е изкушена да повтори опита, само че се залюбва с различен офицер и вероятно се женят, което поставя завършек на присъединяване ѝ в тази стратегия. Разбира се, новият брачен партньор въобще не бил удивен от присъединяване ѝ, колкото се очаквало да бъде. Дори и откакто изяснява, че е изпълнила дълга си пред Фюрера, посрещала съществени рецензии.

Труц в никакъв случай не съумява да открие детето си, както доста други, то потъва в тайнственост. Според изчисленията са родени към 20 000 деца в интервал от 12 години. Някои се раждат в Норвегия, други в Германия. Много от тях са осиновени след войната. Досиетата им са унищожени и няма по какъв начин да се знае кои са били. Все отново има и доста деца, които схващат по какъв начин са пристигнали на този свят и с каква цел, което е много злокобно. Липсва информация какво тъкмо се е случвало в дома и по какъв начин са били подготвяни за бъдещето на Третия Райх.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР