„Числата наистина спадат, но още известно време ще се увеличава

...
„Числата наистина спадат, но още известно време ще се увеличава
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев за COVID-19: Още известно време ще се увеличава броят на починалите

„ Числата в действителност спадат, само че още известно време ще се усилва броят на умрелите. За страдание такива са обстоятелствата. Хората би трябвало да са спокойни, само че и да мислят за здравето си и за това на фамилиите и околните си “, съобщи Кантарджиев. „ Днес е Денят на добротата, който цели да се възпитават децата и хората да правят положително. Трябва да си оказваме помощ и да не си завиждаме. Имаме потребност от Ден на добротата, тъй като помагайки на хората, ти помагаш на себе си. Като злобееш и завиждаш, нормално се натоварваш “, сподели още той.

„ Вече един път сме правили избори през пандемия. Сега рискът за хората на изборите е по-малък, в сравнение с да отидат в супермаркетите. Трябва да се носят маските и да се съблюдават отстоянията, значимо е да се проветрява, изключително в случай че има събиране на хора в учебните заведения и пред секциите. Има ли проветряване, рискът е по-малък. Администрацията, която е ангажирана с изборите, към този момент има опита от предходните избори. Мисля, че хората ще се оправят. Хората от секциите би трябвало да мислят по какъв начин да гласоподават тези 113 000 и карантинираните “, съобщи професорът.

„ Лично аз доста се тревожа, когато министър Кацаров каже, че няма да прави нещо, тъй като нормално го прави. Не знам той знае ли какво е локдаун, само че в този момент споделя, че няма да има, само че каквото каже, постоянно става противоположното. Сертификатът за антитела по документи се издава от 11 ноември нататък, само че в случай че преди този момент си се изследвал, не можело. Според мен това е добра мярка за туширане на напрежението на хора, които са боледували и не са регистрирани, с цел да могат да употребяват зелен документ. Това е хубаво “, добави Кантарджиев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР