Чиновник от китайската провинция Хъбей прецени, че жена, оплакала се

...
Чиновник от китайската провинция Хъбей прецени, че жена, оплакала се
Коментари Харесай

Китайка подала оплакване, че е изнасилена - не го зачели, защото била прекалено грозна

Чиновник от китайската провинция Хъбей реши, че жена, оплакала се за обезчестяване, е прекомерно грозна, с цел да стане жертва на сходно закононарушение, написа в. "Хонконг фри прес ".
Четиридесет и шест годишната пострадала, упомената единствено под фамилното име Фу, още през 2016 година декларирала, че е станала жертва на полово закононарушение. Тя се оплакала на дисциплинарната комисия, следяща за държанието на длъжностните лица. По думите на госпожата в интервала 2014-2015 година тя била изнасилена три пъти от партийния секретар на селото. Мъжът, чието фамилно име е представено като Цуй, отрекъл обвиняванията, като изтъкнал, че е станал жертва на клюка, съобщи Българска телеграфна агенция.
На по-късен стадий казусът бил предаден в районния комитет на партията, управителен от господин Хао. Той решил да не даде ход на случая, откакто разговарял няколко пъти с партийния секретар и откакто открил какъв брой неатрактивна е подалата жалбата.
"Когато са се случили хипотетичните събитията, упрекнатият Цуй е бил на 50 години. А вие не сте виждали дамата - нейната осанка напълно не способства за възникването на каквото и да било предпочитание ", декларирал функционерът пред локалните медии. По неговите думи госпожа Фу съзнателно се опитвала да наклевети селския партиен секретар.
Изявленията на чиновника провокираха възмущение в китайските обществени мрежи. Мнозина споделиха, че партийните фрагменти си пазели гърбовете. В страната по никакъв начин не били редки случаите на полови набези даже над старици. Така че аргументът за грозотата на госпожа Фу изглеждал много неубедително.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР