Чилийският национал Артуро Видал (33 г.) премина от Барселона в

...
Чилийският национал Артуро Видал (33 г.) премина от Барселона в
Коментари Харесай

Видал премина от "Барса" в "Интер"

Чилийският национал Артуро Видал (33 г.) мина от " Барселона " в " Интер " и подписа контракт до юни 2023 година с новия си клуб. Официално той минава със свободен трансфер, само че испанският клуб ще получи до 1 млн. евро като бонуси.

Това ще е втори тим в Италия, за който ще играе халфът. Той бе част от " Ювентус " от юни 2015 до август 2018 година В " Интер " той ще се събере със съотборника си в чилийския народен тим Алексис Санчес.

Видал бе един от ненужните на новия треньор на " Барселона " Роналд Куман и от 10-ина дни водеше договаряния с други клубове, като най-настоятелен бе точно " Интер ". Друг от непотребните на " Камп Ноу " - Луис Суарес, се чака през днешния ден или на следващия ден да подпише с " Атлетико " (Мадрид).

" Барселона " реализира още един трансфер. Защитникът Хорхе Куенка (20 г.) беше продаден на " Виляреал " за 2,5 млн. евро плюс вероятно още 4 млн. под формата на
бонуси. Всеки миг се чака да бъде доказано и прекосяването на португалския национал Нелсон Семедо (26 г.) в " Уулвърхемптън ". Левият бек е минал сполучливо прегледите в британския клуб, който ще заплати за правата му 30 млн. евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР