ЧЕЗ Разпределение България предостави 30 свои електроразпределителни касети в центъра

...
ЧЕЗ Разпределение България предостави 30 свои електроразпределителни касети в центъра
Коментари Харесай

Български шевици красят електроразпределителни касети в София

ЧЕЗ Разпределение България даде 30 свои електроразпределителни касети в центъра на столицата за осъществяване на плана “Art4Diplomacy”, който сплотява фолклорни претекстове от България и 30 страни с дипломатически задачи в страната. Идеята за реализацията на плана е на художничката Петя Илиева, която е известна с картините си с български шевици и фолклорни детайли.

„ Включихме се на драго сърце в самодейността. Опитът ни до момента демонстрира, че картините по уличните електроразпределителни касети освен оказват помощ за предпазване на оборудванията ни в естетически тип доста по-дълго време, като ги защищават от облепване и друга външна интервенция, само че трансформирайки улиците в художествени галерии навън, ние способстваме за възстановяване на градската среда. Отворени сме да се включим и в други сходни начинания “, разяснява Виктор Станчев, основен действен шеф на ЧЕЗ Разпределение България.

Компанията е с дългогодишни обичаи в възстановяване на градската среда посредством изрисуване на електроразпределителни касети. Досега, в границите на разнообразни планове, са осъществили няколко сходни начинания в Благоевград, Враца, Перник, както и по централните софийски улици.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР