„ЧЕЗ Разпределение България“ АД извърши извънредни обходи и огледи на

...
„ЧЕЗ Разпределение България“ АД извърши извънредни обходи и огледи на
Коментари Харесай

ЧЕЗ провери съоръженията в близост до училища и детски градини

„ ЧЕЗ Разпределение България “ АД извърши изключителни обходи и огледи на оборудванията от електроразпределителната мрежа, които зареждат образователни заведения. Това оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ България. Проверени са оборудванията към всички учебни заведения и детски градини, които се намират на обслужваната от компанията територия в Западна България. Констатираните проблеми са отстранени неотложно.
" Целта на инспекцията, която се реализира при започване на всяка образователна година, е да се удостовери, че оборудванията по електроразпределителната мрежа са в цялостна техническа сигурност и че сме взели всички превантивни ограничения, с цел да подсигуряваме сигурността на нашите деца и да предоставим качествено електрозахранване на клиентите “, сподели Васил Василев, шеф " Експлоатация и поддържане " в ЧЕЗ Разпределение България.
Сигнали при видяни нередности по уреди на компанията могат да бъдат подавани на денонощната осведомителна линия 0700 10 010, на имейл адрес [email protected] и в центровете за обслужване на клиенти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР