ЧЕЗ Електро България и ЧЕЗ Разпределение България получиха за трети

...
ЧЕЗ Електро България и ЧЕЗ Разпределение България получиха за трети
Коментари Харесай

ЧЕЗ ЕЛЕКТРО И ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ с отличия за лидери в сектора и положителни бизнес практики

ЧЕЗ Електро България и ЧЕЗ Разпределение България получиха за трети път оценки за водачи в бранша и положителни бизнес практики. На публична гала, извършена на 4 декември 2018 година в София, двете компании бяха отличени с наградата „ True Leaders “, връчван от ICAP България.
Чрез премията „ True Leaders “ се отдава самопризнание на всички компании, водачи в своя бранш, отговарящи по едно и също време на няколко измерими и справедливи критерии: да са измежду 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2017 година, да са нараснали броя на своя личен състав, да имат висока кредитна оценка и да са водач в своя бранш.

Призовете персонално получиха изпълнителният шеф на ЧЕЗ Електро България – Димчо Станев и изпълнителният шеф на ЧЕЗ Разпределение България – Петър Холаковски, в наличието на представители на висшия мениджмънт на водещи български и интернационалните компании.

„ Призът, с който ни удостояват довечера, ни стимулира още повече да приемем решително новите провокации и да продължим работата си за осъществяване на резистентен триумф и непоклатимост в изискванията на динамично развиващия се енергиен бизнес “, сподели изпълнителният шеф на ЧЕЗ Електро Димчо Станев.

„ За нас е значимо, че тази премия отличава фирмите по безусловно справедливи критерии. ЧЕЗ Разпределение постави огромни старания през 2017 година, като инвестирахме в мрежата над 130 млн. лева През тази година още веднъж изпълняваме огромна капиталова стратегия. Радвам се, че положените от нас старания дават резултат “, сподели при приемането на наградата Петър Холаковски, изпълнителен шеф на ЧЕЗ Разпределение България.

ICAP Bulgaria е част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес осведомителни услуги в Югоизточна Европа и една от дребното компании, утвърдени от Европейската работа по скъпи бумаги и тържища – ESMA, като „ Агенция за кредитен рейтинг “ и за шеста поредна година отличава водещите компании в България с премиите „ True Leaders “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР