Четвъртото издание на Dog Fest се провежда на кучешката поляна

...
Четвъртото издание на Dog Fest се провежда на кучешката поляна
Коментари Харесай

Кучешки фестивал Dog Fest събира приятели на четириногите в Южния парк

Четвъртото издание на Dog Fest се организира на кучешката поляна в Южния парк, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Водещият на събитието артистът и създател на интернет наличие Ей Бо съобщи пред БГНЕС, че защото през днешния ден времето е слънчево, се надява доста хора да дойдат на Кучешкия фестивал дружно с домашните си любимци. По думите му това е една чудесна опция кучетата да се сприятелят едни с други, а за какво не и техните стопани. " Очакват ни доста забавни диалози и доста потребна информация, доста щандове към нас, които също са с доста неща, предопределени за домашните любимци ", показа Ей Бо.

По време на събитието ще има диалози със експерти, с ветеринари, с хора, които са от разнообразни организации, които ще дават отговор на въпросите, които всекидневно вълнуват стопаните на кучета.

Организаторите обръщат внимание и на тези кучета, които си търсят дом. " Това е доста хубава самодейност и доста хубава идея, тъй като по този начин или другояче е значимо да се поставя грижа и да се обърне внимание на това ", сподели водещият и прикани тези, които желаят да осиновят кучета, или да дарят средства за тях, да дойдат на Dog Fest, с цел да научат повече информация./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР