Четвъртият сезон започва на 21 септември от 21:00 часа. Всяка

...
Четвъртият сезон започва на 21 септември от 21:00 часа. Всяка
Коментари Харесай

Документалната поредица БНТ представя се завръща на екран

Четвъртият сезон стартира на 21 септември от 21:00 часа. Всяка сряда феновете на БНТ1 ще гледат филми, отдадени на живота и делото на огромните българи.

Премиерният епизод е отдаден на забележителния артист Васил Михайлов. В идващите епизоди феновете ще се допрян до живота на Георги Мамалев, Цветана Манева, Мариус Куркински, Димитър Пенев, Петя Дубарова, Николай Хайтов и Невена Коканова.

" Българска национална телевизия показва " е поредицата, която ни среща с хора, оставили дълбока диря в разнообразни сфери от нашия живот.

" Българска национална телевизия показва " е поредност за хора, които са оставили следа в българската просвета, изкуство, литература, а една нация се построява с такива хора. Когато приказваме, че би трябвало да пазим културата, забравяме, че тя се прави от живи същества. От хора, от персони. Васил Михайлов е измежду първите от тях и през днешния ден вършим уважението към него и пазим паметта за него за идващите българи ", съобщи Емил Кошлуков, общоприет шеф на Българска национална телевизия.

" Ако аз не се показва както би трябвало на екрана, кел изгода какво ще се приказва по-късно. Почти всяка седмица се виждам на екрана в някой филм, някъде се нервирам, някъде хуля, само че това е - нашата телевизия е като майка. За националната телевизия не мога да не вземам участие, незавиисмо дали желая или не желая. На добър час! ", съобщи артистът Васил Михайлов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР