Четвърти задържан за катастрофата при която загина телевизионният водещ Милен

...
Четвърти задържан за катастрофата при която загина телевизионният водещ Милен
Коментари Харесай

Арестуваха и приятелката на шофьора, забил се в колата на Милен Цветков

Четвърти арестуван за злополуката при която почина телевизионният водещ Милен Цветков. Арестувана е приятелката на водача предизвикал случая - Кристиан Николов, заяви Българска национална телевизия.
Освен Георги Иванов, синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, в колата е била и приятелката на водача на случая Кристиан Николов. Те са напуснали местопроизшествието незабавно, откакто е станала злополуката. Тя е издирена и е арестувана късно нощес, откакто е отказала подпомагане на следствието.

Тя се споделя Симона Цветкова, на 21 години. Тя се е возила на задната седалка на джипа, ръководен от Кристиан. Цветкова е отказала да дава пояснения и да дава отговор на въпроси на проверяващите, добавя Българска национална телевизия.

Двамата са доста значими очевидци за следствието, защото както знаете, Кристиан е бил дрогиран. Те би трябвало да кажат къде са били преди Кристиан да се качи на автомобила. Дали са знаели, че той е под въздействието на опиати, когато е седнал да ръководи автомобила, тъй като това също може да се счита за закононарушение, когато се знае, че някой е използвал опиати и все пак не му се попречи да кара.

Георги Иванов и приятелката на водача на случая са отказали подпомагане на следствието до този миг. Не е ясно за какво са напуснали колата след случая.

Първоначалната информация беше, че единствено Георги е напуснал, а тя е останала. Оказа се, че и тя е напуснала.

Майката на водача е арестувана, тъй като е притежател на автомобила, предизвикал злополуката. Тя е предоставила колата на човек под въздействието на опиати да го ръководи. Пред други медии тя споделя, че не е знаела, че не би трябвало да се намесва името на Миньо Стайков. Фирмата, притежател на автомобила, " Десислава Пешева комерс " не разгласява своите счетоводни и финансови доклади от 2009 година. Видно е, че преди 4 години е придобила този дългогодишен веществен актив. Очевидно е, че компанията има активност, откакто придобива активи.

Започва цялостна инспекция на компаниите, в които майката на Кристиан Николов взе участие.

Проблемът е, че шофирането след използването на алкохол и опиати се трансформира в пандемия. Катастрофите, аргументи след използването на алкохол и опиати, се усилват.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР