Четвърти теч в Северен поток“ са открили от шведската брегова

...
Четвърти теч в Северен поток“ са открили от шведската брегова
Коментари Харесай

Четвърти теч в „Северен поток“ откри шведската бергова охрана


Четвърти теч в „ Северен поток “ са разкрили от шведската брегова защита. Новият пробив е в последната тръба от нефункциониралия„ Северен поток “ - 2. Русия изиска незабавна среща на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.
Течове в „ Северен поток “
Снимка: bTV

Без да показват доказателства, от съветското външно министерство обявиха, че зоната на течовете се управлява от американското разузнаване. Според източници на CNN пък, европейски охранителни служби са следили съветски военни кораби в региона на газопроводите. Засега няма данни те да са свързани по някакъв метод с повредите.

„ Няма знаци за нараснала военна интензивност в региона на Балтийско море “, съобщи министърът на защитата на Финландия Анти Кайконен.

Европейският съюз и НАТО дефинираха течовете като бойкот. От Брюксел се заканиха с безапелационен отговор на всяка офанзива против енергийната инфраструктура. Вече са затегнати ограниченията за сигурност към обекти от сериозно значение за Стария континент.

„ Газът продължава да клокочи. Според последните прогнози приключването от „ Северен поток “ - 1 може да намалее в неделя “, сподели Йохан Норман, брегова работа на Швеция.

Учени предизвестяват за екокатастрофа поради изливащите се големи количества метан, който замърсява атмосферата повече от въглеродния диоксид.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР