Четвърти европейски премиер подкрепи коалицията Продължаваме промяната“ и Демократична България“.

...
Четвърти европейски премиер подкрепи коалицията Продължаваме промяната“ и Демократична България“.
Коментари Харесай

Марк Рюте: Имам пълно доверие на Кирил!

„ Четвърти европейски министър председател поддържа обединението „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. За да влезе България в Шенген, европейските водачи би трябвало да ни имат доверие! Има по какъв начин! “

С тези думи в профила си във Фейсбук съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков анонсира видео с холандския министър председател Марк Рюте.

„ Винаги съм бил в чудесни връзки с Кирил. Имам му цялостно доверие. Поздрави от Нидерландия “, дава поддръжката си Рюте.



Действително той е четвъртият европейски министър председател, който в границите на предизборната акция дава рамо на „ Продължаваме промяната “ – „ Демократична България “.

Първи това направи с видео послание министър-председателят на Белгия Александър Де Кро, който съобщи, че всички български жители заслужават да имат естествен европейски живот.

Последва го естонската премиерка Кая Калас, която прикани българите да гласоподават за нейния другар Кирил Петков.

Само преди два дни и министър председателят на Люксембург Ксавие Бетел прикани да се гласоподава с бюлетина № 12, тъй като България заслужава непоклатимост и да бъде една от страните в Шенген.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР