Четвъртата поставена Барбора Крейчикова (Чехия) се класира за полуфиналите на

...
Четвъртата поставена Барбора Крейчикова (Чехия) се класира за полуфиналите на
Коментари Харесай

Ясни са полуфиналите в Сан Диего

Четвъртата сложена Барбора Крейчикова (Чехия) се класира за полуфиналите на шампионата по тенис за дами на твърди кортове в Сан Диего (САЩ) от сериите УТА 500 с награден фонд 780 637 $.

В топ 4 влязоха още американките София Кенин, Даниел Колинс и Ема Наваро.
 Сръбска политичка: Писна ми от този първичен Джокович
Сръбска политичка: Писна ми от този първичен Джокович

Весна Пешич предизвика в обществените мрежи

27-годишната Крейчикова в профил на четвъртфиналите седмата в схемата бразилка Беатрис Адад Мая с 6:4, 6:3 за час и 43 минути игра. Чешката тенисистка, 13-а в международната класация, стартира доста мощно дуела, поведе с 5:1 в първия сет и го завоюва с 6:4. Във втората част тя дръпна с 3:1, а Адад Мая се приближи при 3:5, само че Крейчикова взе идващите два гейма и победи в мача.

Нейна съперничка в разногласието за класиране на финала ще бъде Даниел Колинс, която победи втората сложена Каролин Гарсия (Франция) с 6:2, 6:3. Колинс не остави никакви шансове на французойката в мача и я победи единствено на 68 минути игра.

София Кенин се оправи със съпротивата на рускинята Анастасия Кенин на полуфиналите с 6:2, 6:3 в мач, траял час и 18 минути и ще се изправи против 22-годишната Ема Наваро, която отстрани третата в схемата Мария Сакари (Гърция) след 6:4, 0:6, 7:6(4).

Двубоят сред Наваро и Сакари продължи два часа и 15 минути като двете си размениха по един пробив до 6:6, а в тайбрека Ема Наваро поведе с 5:1 и стигна до триумфа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР