Четвъртък може да ви донесе разочарование, свързано с някои ваши

...
Четвъртък може да ви донесе разочарование, свързано с някои ваши
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 февруари 2022

Четвъртък може да ви донесе отчаяние, обвързвано с някои ваши упования, само че като цяло развиването на този ден ще бъде удобно за вас.

Утре ще бъде значимо да деянията схващане, по отношение на събитията, в които ви се постанова да живеете или работите. Ключова дума за този ден би трябвало да бъде разбирателството ви с хора, с които през днешния ден ще поддържате връзка както в фамилията си, по този начин и на работното си място.

Умението ви да се приспособявате към непредвидени обстановки, на следващия ден ще ви бъде от огромна изгода. Допуснете ли да ви обсебят разнообразни паники, то напрежението, което ще създадете към себе си, може в един миг да излезе отвън надзор. Много неприятно влияние върху личните ви каузи ще имат всевъзможни опити да пречите в делата и живота на други хора.

Утре непременно се постарайте да измененията нещо в живота си или да осъществите малко пътешестване отвън нормалната ви среда.

Овен

Днес ви чака малко пътешестване. Ще спечелите и нов другар. Бъдете естествени и не робувайте на терзанието.

Телец

Днес може да се окаже, че се намирате на кръстопът. Не бързайте да взимате решение. Помислете добре преди да извършите първата крачка.

Близнаци

Това е добър ден за покупка на потребни уреди. Вещите, добити през днешния ден ще ви служат дълго и дейно.

Рак

През този ден ще сте на ситуацията. Бъдете сигурни в силите си. Скоро ще се гордеете с достиженията си.

Лъв

Днес е целесъобразно да се заемете с физически извършения и натоварвания. Сънищата няма да имат изключително значение и няма да се осъществен

Дева

През този ден имайте повече религия в себе си и във качествата ви. Само от вас ще зависи дали ще се радвате на триумф.

Везни

Това е ден, в който да се обърнете към новото и да създавате. Ще усетите пробуждането на голяма мощ у вас.

Скорпион

Днес не бъдете прекомерно настъпателни в любовта. Може и да съумеете да наложите желанията си, само че надали ще бъде на благосклонност.

Стрелец

Днес дейностите ви ще са изцяло подчинени на разсъдъка. Използвайте деня за подсилване на здравето ви и повишение на равнището на осъзнатост.

Козирог

Това е ден, в който ще ви върви в договарянията и покупко-продажбите. Не се колебайте да наложите вижданията и желанията си.

Водолей

Днес ще бъдете обект на нападателно ухажване. Бъдете деликатни и не се възхищавайте на някой, който минава границата елементарно.

Риби

От през днешния ден стартира нов интервал за вас. Обърнете повече внимание на здравето си и най-много на това, с което се храните.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР