Четвъртък, 3 февруари – Щастливи и с малкоТози четвъртък Луната

...
Четвъртък, 3 февруари – Щастливи и с малкоТози четвъртък Луната
Коментари Харесай

Четвъртък, 3 февруари – Щастливи и с малко

Четвъртък, 3 февруари – Щастливи и с малко

Този четвъртък Луната е в съвпад с планетите Юпитер, Уран и Венера, което ще ви се отрази, като усили възможностите ви за пътувания за отмора и необикновените прекарвания за - съзряване. Мнозина от вас ще бъдат изпълнени с идеализъм и блян да реализират естетика.

По-специално съвпадът на Луната с Юпитер ще ви повлияе по този начин, че да се почувствате щастливи даже вследствие на дребни, сякаш незначителни неща.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овни , даже и през днешния ден всичко да ви се коства сиво и безсмислено, не забравяйте, че и зад над най-тъмния облак могат да пробият ярки слънчеви лъчи. Дори и в случай че в този момент нещо не ви върви в работата, не се отчайвайте. Периодът на несполуки напълно скоро ще отмине.

Телци , сполучливият шеф не прави всичко самичък, а вярно разпределя отговорностите сред подчинените си. Имайте поради това златно предписание, когато през днешния ден стартирате подготовката на новия си план, и не бъдете самонадеяни.

Близнаци , през днешния ден не приемайте оферти за командировки. Опитайте се да ги отложите. Сега е неподходящ интервал за пътувания по работа – те няма да завършат с добър резултат за вас и единствено ще ви изтощат и лишават време.

Раци , не се занимавайте с проблеми, за които към днешната дата не виждате решение. Изчакайте малко – с времето обстановката ще се промени. Потърсете естетика и успокоение вкъщи – това ще се отрази доста удобно на вашата продуктивност!

Лъвове , през днешния ден е мощно целесъобразно да излизате по-често на открито, на балкона, или даже да се качите за половин час в планината. Именно под въздействието на чистия въздух ще ви хрумнат ярки и свежи хрумвания, които ще увлекат мнозина.

Деви , днешният ден ще ви донесе доста безредици. Може да ви се наложи да говорите пред подбран кръг топ предприемачи. Пригответе се да демонстрирате най-хубавата си страна.

Везни , през днешния ден ще ви е елементарно да давате обещания, само че извънредно мъчно да ги извършите. Ще би трябвало да се преборите с мързела си и да оставите здравият разсъдък и възприятието ви за дълг да побеждават.

Скорпиони , през днешния ден ще си имате работа с капризни и ревностни бизнес сътрудници. Въпреки желанието си да ги спечелите за идеята, не угаждайте прекалено много на капризите им, в противоположен случай те ще решат, че доста елементарно могат да ви се постановат.

Стрелци , през днешния ден ще би трябвало да посредничите при от дълго време влошени връзки. Заложете на градивния разговор, никога не сипвайте сол в раната и не подклаждайте остарели спорове.

Козирози , през днешния ден не се опитвайте да играете двойна игра – същинските ви планове бързо ще бъдат разкрити и бизнес средата съществено ще ви накаже. Ако имате терзания, че не можете да бъдете изцяло откровени с бизнес сътрудниците си, по-добре отложете плануваните за през днешния ден срещи с тях.

Водолеи , през днешния ден няма да ви е елементарно да разберете за какво се изискват избрани неща от вас, само че въпреки всичко ще би трябвало да ги извършите. По предписание заповедите, спуснати от горната страна, не се разискват. Ако решите да ги оспорите, таман през днешния ден следствията могат да бъдат извънредно неприятни за вас.

Риби , през днешния ден умерено можете да заложите на рискови инициативи. Звездите са с вас и днешният ден е най-подходящият за сходни рисковани дейности.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР