Четвърта поредна победа в четири мача за Локомотив Пловдив срещу

...
Четвърта поредна победа в четири мача за Локомотив Пловдив срещу
Коментари Харесай

Локомотив гази Пирин на Лаута 2:1

Четвърта поредна победа в четири мача за Локомотив Пловдив против Пирин. Този път с 2:1 на старта на новия сезон в efbet Лига. Предишните три срещи приключиха както следва: Пирин – Локомотив 2:3 Локомотив – Пирин 2:1 Локомотив – Пирин 1:0. Станислав Костов от гостите откри на Лаута в 10-ата минута след извеждащ пас, само че посредством и на рикошет, зад отбраната на смърфовете. Голът бе преразглежда от ВАР към 3 минути, до момента в който се разбере, че е постоянен. Преслав Боруков изравни в 42-ата минута след страховит пробив на Карагарен по фланга, който безусловно мина като незабележим Стелт през 4 футболисти в зелено. Карагерен донесе и успеха четвърт час след началото на втората част.
Още с първия съдийски сигнал Локомотив опита напън като във втората минута Карагарен откри с центриране Боруков, само че изстрелът на младия таран с глава не откри очертанията.

Станислав Костов откри изненадващо, откакто топката малко инцидентно се озова у него след удар на съотборник и рикошет, и той самичък против Пиргов съумя да излъже вратаря.

Главният съдия Драгомир Драганов чака решение на съдиите във ВАР буса към 3 минути преди да удостовери попадението.

Три минути преди почивката свръхестествен рейд на Карагарен бе увенчан с попадение. Фланговият футболист мина сред четирима играчи на орлетата и откри Боруков, който на броени метра от вратата бе безмилостен.

Пет минути след старта на втората част Боруков дръпна на спринт Бодуров по десния фланг и потърси прострелно подаване по земя в дребното наказателно поле, само че там нямаше негов съотборник.

Боруков откри още едно състояние за гол, преборвайки се със Занев, само че негов съотборник пое зле топката и не можа да нанесе удар от рискова непосредственост.

В 61-ата обаче разиграване на смърфовете в центъра стигна до Витанов, който макар защитата на двама бранители откри Карагарен, а деветката на пловдивчани с едно допиране матира Янко Георгиев за триумфа на смърфовете.

4 следващи мача – 4 следващи победи за Локо против Пирин!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР