Четирите си деца поравно са разделили манекенката Ирена Милянкова и

...
Четирите си деца поравно са разделили манекенката Ирена Милянкова и
Коментари Харесай

Чолов и Милянкова делят децата! Бившият на актрисата си взе Уилям и дъщерята Мери Роуз

Четирите си деца поравно са разделили манекенката Ирена Милянкова и някогашният й брачен партньор Росен Чолов, научи HotArena.

Големият наследник Уилям Чолов и дъщерята Мери Роуз живеят в София при татко си. Другите им две деца живеят дружно с новото семейство на Милянкова. Мелани е ученичка в столично учебно заведение, а Уилям се е посветил на тренировките по бокс, като даже към този момент има извоювани трофеи. Затова и децата не последваха Милянкова в Солун, където живее с втория си брачен партньор Николай Чолаков. Нещо повече, макар престъпното си минало Чолов е сложил ултиматум на Милянкова, че децата остават при него. Приятелки на Милянкова издават, че тя желала да избегне правосъдни борби за наставнически права, с цел да не станат обществено притежание. Затова се съгласила на този стадий да разделят децата. Милянкова поддържа спортните триумфи на сина си Уилям, по тази причина и го оставя на грижите на татко му.

" Ако някой ми беше споделил, че синът ми Били Чолов ще се изкачи толкоз скоростно на върха и ще стане златен медалист на републиканското по бокс, щях да му отговоря: " Знам, той е герой, откогато се е родил ", показа преди време някогашната манекенка. Самият Били, както го назовават околните му, е стимулиран за огромни победи, написа " България Днес ".

" Един боксьор, с цел да бъде добър, би трябвало да бъде преди всичко порядъчен. Да бъде непрекъснат в тренировките и да се лишава от доста неща, тъй като моите връстници, да кажем, до момента в който аз смъквам килограми, те си ядат. Не отивам на купони, порядъчен съм. Казват ми, че съм вманиачен. Но аз им споделям, че един ден, като съм на върха, ще видят за какво съм го правил ", споделя Уилям Чолов. Въпреки напрежението Ирена поддържала естествени връзки с някогашния си брачен партньор в името на наследниците. Милянкова и Чолата се разделиха през 2014 година още до момента в който той бе в следствения арест по обвиняване за сводничество. На Ирена й се наложи да се грижи сама за четирите деца. Тя стартира работа първо като продавачка в бутик, а след това и като съветник недвижими парцели. След като срещна втория си брачен партньор Никола Чолаков и роди още две деца, фамилията се реалокира в Гърция. Междувременно огромната й щерка Мелани Роуз потегли по стъпките на майка си и също се насочи към стилния отрасъл.

Красавицата е към момента малолетна, само че към този момент има няколко професионални фотосесии. Затова и остана да живее при татко си, макар че момичето не стопира да демонстрира в обществените мрежи, че страда за майка си, с която не дели един покрив. Съвсем неотдавна някогашният брачен партньор на актрисата от " Под прикритие " получи условна 3-годишна присъда. Росен Чолов-Чолата бе обвиняем дружно с модела Полина Иванова. Двамата са приети за това, че са набирали дружно привлекателни девойки за проституция. Чолов е упрекнат, че е тарторът на бандата, търсела компаньонки измежду модели.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР