Четиринайсет иракски граждани, придружавани от петима български каналджии, бяха заловени

...
Четиринайсет иракски граждани, придружавани от петима български каналджии, бяха заловени
Коментари Харесай

Румънските власти задържаха 14 нелегални мигранти и петима български каналджии

Четиринайсет иракски жители, придружавани от петима български каналджии, бяха хванати от румънската полиция в региона на град Мангалия (Югоизточна Румъния, покрай Черно море), съобщи организация Аджерпрес, като се базира на Генералния инспекторат на румънската гранична полиция.

 Българин е арестуван в Австрия, откакто полицията разкрила 18 мигранти в камион Българин е арестуван в Австрия, откакто полицията разкрила 18 мигранти в камион
Австрийската полиция заяви, че е арестувала български жител, откакто 18 мигранти са били открити в камион при претърсването му на границата с...

От прессъобщение, получено в Аджерпрес през днешния ден, излиза наяве, че незаконните мигранти били хванати в региона на село Албещ на 3 октомври към 01,00 ч. Групата се състояла от трима мъже, пет дами и шест деца, всичките иракски жители. В региона, в който били хванати, е открит регистриран в България автомобил, марка " Опел ", в който се намирали четирима български жители на възраст сред 31 и 42 години.

В региона на община Мангалия пък бил открит микробус, марка " Мерцедес Спринтер ", в който се намирал различен български жител - на 28 години.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР