Четиринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което

...
Четиринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което
Коментари Харесай

Над 150 фирми ще участват в четиринадесетото издание на БАТА АГРО 2022

Четиринадесетото издание на Специализираното ревю за земеделие БАТА АГРО, което се провежда от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще показа над 150 компании на повече от 34 000 кв.м. чиста изложбена повърхност.

Форумът ще се организира от 16 до 20 май 2022 година на обичайното място – Летище Стара Загора.

Електронният азбучник с показване на фирмите-изложители към този момент е оповестен в уеб страницата на БАТА АГРО. И тази година в ревюто вземат участие формалните вносители на земеделска техника, които съставляват едни най-големите световноизвестни софтуерни марки. Наред с тях са и десетки компании от агросектора, предлагащи напоителни системи, аварийни елементи, принадлежности и други, както и браншовете, с които земеделието взаимодейства – консултантки услуги, финансови и банкови институции, автомобилната промишленост, едра строителна техника и други. Важна част от ревюто са и компаниите, които оферират семена, торове и препарати. Те ще имат огромно присъединяване с опитни полета с посеви, които за БАТА АГРО 2022 са обособени в самостоятелна зона наоколо до входа на ревюто.

Наред с главната организация ще се реализира и 360-градусова виртуална разходка на ревюто, която ще е налична след края на физическата демонстрация в уеб страницата на БАТА АГРО и в Гугъл Business View през цялата година.

Изложителите ще имат опция да прибавят самостоятелна презентация на своите артикули и услуги, да осъществят виртуална разходка в своя щанд, както и даже в съответни експонати. Така земеделските производители ще могат да посещават ревюто и виртуално, както и да вършат информации за компаниите и тяхното портфолио.

Все още се одобряват регистрации за присъединяване, като посредством модерната онлайн резервационна система всеки изложител може бързо и елементарно да записва и ръководи профила си, да прибавя спомагателни услуги и други.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР