Четиримата полицейски служители, които са празнували в заведение до Сандански,

...
Четиримата полицейски служители, които са празнували в заведение до Сандански,
Коментари Харесай

Полицаи ще бъдат глобени за купон в заведение

Четиримата полицейски чиновници, които са чествали в заведение до Сандански, ще бъдат санкционирани, заяви за bTV шефът на РЗИ-Благоевград Калоян Калоянов. За шумния ваучър в нарушаване на противоепидемичните ограничения се разбра от фрагменти, разпространени в обществените мрежи.

Тържеството се е провело в понеделник и било проведено от мъж от село Лиляново, който желал да събере другари и да почерпи за първородната си рожба. Компанията чествала в Попина лъка, усамотена околност в гората на 10 км над Сандански. Докато веселбата тече с цялостна мощ един от участниците – Андон Стоянов, служител на реда от ръководството в Петрич, взема решение да излъчва онлайн в обществените мрежи. Така, тайният ваучър става обществен, описа Нова тв.

" По време на инспекцията е имало надпис, че доставят храна по домовете. Въпросното събиране, по думите на полицията, е станало предишната вечер. Установено е, че четирима души са били чиновници на полицията в Сандански, другите са били частни лица ", изясни Калоянов. Той посочи, че притежателят на заведението ще бъде осъден като юридическо лице, а на останалите участници в банкета ще бъдат съставени актове.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР