Четирима са задържани за наркотици при полицейска операция. Акцията е

...
Четирима са задържани за наркотици при полицейска операция. Акцията е
Коментари Харесай

При полицейска операция задържаха четирима за наркотици

Четирима са арестувани за опиати при полицейска интервенция. Акцията е извършена през вчерашния ден на територията, обслужвана от районно управление (на МВР) Севлиево. При осъществено претършуване в частен парцел в града, населяван от 41-годишен мъж и 36-годишна жена, криминалисти открили, че лицата са придобили и съхраняват в жилището си суха зелена листна маса с тегло 65 грама, реагирала при полевия наркотест на марихуана.
На различен адрес в Севлиево, благосъстоятелност и населяван от 68-годишна жена, криминалисти открили засети растения от рода на конопа, реагирали на марихуана. Иззетата листна маса е с тегло 185 грама.
В село Дамяново е спряна за инспекция 22-годишна жена. Установено е, че е придобила и държи в себе си свивки, съдържащи бяло кристално вещество с тегло близо 2 грама, реагирало при полевия наркотест на амфетамин.
По трите случая са формирани досъдебни производства.

Вчера, към 12:20 часа, на ул. „ Ангел Кънчев “ е спрян за полицейска инспекция л.а. „ Опел Астра “, ръководен от 44-годишен мъж от гр.Русе. Водачът е тестван за приложимост на опиати, като техническото средство е отчело позитивен резултат за амфетамин и метамфетамин. Мъжът е отказал кръвна проба. По случая в районно управление (на МВР) Трявна е формирано бързо произвеждане.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР