Четирима мъже, нанесли побой на участник в пътен инцидент с

...
Четирима мъже, нанесли побой на участник в пътен инцидент с
Коментари Харесай

След катастрофа: Четирима пребиха шофьор край Търговище

Четирима мъже, нанесли побой на участник в пътен случай с автомобил, в който са пътували, са арестувани за период до 24 часа в Районно ръководство на МВР-Търговище. Това оповестиха от ОДМВР-Търговище.

На 4 ноември 2019 година е получен сигнал от 40-годишен мъж от Шумен за това, че на съшия ден към 07.30 ч на път I-4 (София-Варна) в община Търговище - км 248, в местността „ Фисека “, след настъпило пътно-транспортни произшествие сред ръководен от него лек автомобил „ Фолксваген Поло “ с шуменска регистрация и микробус с неустановена марка, возещи се в микробуса мъже му нанесли побой и го принудили да им им заплати нанесените вреди.

След извършени незабавни оперативно-издирвателни дейности е открит другия автомобил – участник в пътно-транспортното произшествие – „ Мерцедес Спринтер “ с варненска регистрация, ръководен от 24-годишен мъж от гр. Провадия.

Още съшия ден са открити и пътували в микробуса четирима мъже - надлежно на 43, 29, 28 и 19 години, всички също от гр. Провадия. Установено е, че те са причинители на гореспоменатото действие.

Четиримата са арестувани на съображение член 72, алинея 1, т. 1 от Закона за Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР